Leaf 2018 - Plusi in minusi
Re: Leaf 2018 - Plusi in minusi
Danes mi je zmanjkalo tekočine za pranje stekel, zgleda, da nima vgrajenega senzorja za nivo tekočine:(
Ne poznam Leafa ampak iz informacij ki jih imam od prijateljev voznikov Renault/NIssan vozil imajo skoraj vsi težave s klimatizacijo. Ali jih zebe ali pa jih kuha nikakor ne zadanejo tiste željene temparature. To velja za nova vozila tudi Espace....
Francozi.... kaj češ druga rečt

Ja, težava je v prehodnih obdobjih. V zadnjih nekaj mesecih nimam nobenih težav, so pa bile takrat, ko ni vedel ali bi grel ali hladil. 

Jaz sem to rešil tako da sem vedno imel vključeno gretje in klimo, ostalo pa na avtomatiko - tako je zelo zadovoljivo dellao brez rosenja notranjosti.
crunchy
Kona je napisal/-a:Ne poznam Leafa ampak iz informacij ki jih imam od prijateljev voznikov Renault/NIssan vozil imajo skoraj vsi težave s klimatizacijo. Ali jih zebe ali pa jih kuha nikakor ne zadanejo tiste željene temparature. To velja za nova vozila tudi Espace....
Jaz imam francoza in je zadeva čisto enostavna: daš na auto, pa sam poštima stvari. Se mi ne rosi, ni mi vroče in ne zebe me. Je pa res, da poleti najraje klimo ugasnem, če je možno imeti odprto okno, ker vseeno veter manj škodi zdravju kot klima
EV entuziast, OVE maksimalist, poznavalec sončne energije
Nissan Leaf 40kwh - 6 Monate Dauertest - 4K UHD - YouTube
Zelo zanimiv in po moje precej realen test polletne uporabe Nissan Leafa. Izpostavi prave pluse in minuse.
Žal le za tiste, ki razumemo nemško... Meni osebno vseeno boljše kot Bjornova norveško vietnamska angleščina
Zelo zanimiv in po moje precej realen test polletne uporabe Nissan Leafa. Izpostavi prave pluse in minuse.
Žal le za tiste, ki razumemo nemško... Meni osebno vseeno boljše kot Bjornova norveško vietnamska angleščina

Stromcek je napisal/-a:Žal le za tiste, ki razumemo nemško... Meni osebno vseeno boljše kot Bjornova norveško vietnamska angleščina
Nisem čisto prepričan. Bjornov "badder" (namesto better) in "sheeeet" sta "priceless".

DGJ
Stromcek je napisal/-a:Meni osebno vseeno boljše kot Bjornova norveško vietnamska angleščina
Mislim, da gre pri njemu za norveško tajsko angleščino.

-
- Podobne Teme
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek
-
- 3
- 125
-
Napisal/-a giotto
Poglej zadnji prispevek
07 Feb 2019, 17:05