Vodokotlic je napisal/-a:Leaf baje ima bolj kvalitetno notranjost. Vsaj na otip.
Nima. Niti na otip. Sem sedel tako v Koni kot Leafu.
Vodokotlic je napisal/-a:Leaf baje ima bolj kvalitetno notranjost. Vsaj na otip.
Robie je napisal/-a:Še posebaj ko ga parkrat očistiš, tapiserija se “mucka”, sedežno blago občutljivo, plastika mehka in se jo poškoduje s sesalcem, prizorna plastika se prehitro spraska... pa ni to prvi avto
Je pa res prvi kupljen novin se vse vidi...
CRF je napisal/-a:Kakorkoli, Kona je zmagala. Mogoče čez 10 let zamenjam za Model Y
DGJ je napisal/-a:Me res zanima kakšno bo stanje na trgu, ko bo Elon uspel dohajati naročila in predvsem, ko bo osnovni Model 3 na voljo in če bo cena nekje 40K EUR... To bo dan kot ga še ni bilo.
Pa če še zdajšnji EV proizvajalci (Nissan, RENAULT, KIA, HYUNDAI,...) povečajo proizvodnjo...takrat bi rad videl izraze na obrazu "ta glavnih nemških" proizvajalcev vozil.
Pier je napisal/-a:CRF je napisal/-a:Kakorkoli, Kona je zmagala. Mogoče čez 10 let zamenjam za Model Y
Model Y bi tudi mene zanima, ampak že zdaj vem, da bo cena okrog 100K €, če bo sploh dovolj. Na koncu boš še 2 leti čakal na avto.
rgornik je napisal/-a:Pier je napisal/-a:CRF je napisal/-a:Kakorkoli, Kona je zmagala. Mogoče čez 10 let zamenjam za Model Y
Model Y bi tudi mene zanima, ampak že zdaj vem, da bo cena okrog 100K €, če bo sploh dovolj. Na koncu boš še 2 leti čakal na avto.
Model Y naj bi imel ceno nekje med 40k in 50k, kolikor se špekulira.
Vodokotlic je napisal/-a:Jaz tud. Ampak se ga ne da vec primerjat s Kono vsaj cenovno.