Matej je napisal/-a:Osebno ravno zaradi najema nisem kupil pred tremi leti Zoe. Pa me je fuuul držalo, da bi ga.
Hehe, ravno obratno. Meni je bila cena z baterijo čisto previsoka.
Matej je napisal/-a:Osebno ravno zaradi najema nisem kupil pred tremi leti Zoe. Pa me je fuuul držalo, da bi ga.
DGJ je napisal/-a:Hmm, zanima me kaj bi bilo v primeru, da se prevozi 50.000km letno. Bi še vedno tolerirali in menjali baterijo vsakič, ko bi SOH dosegel 75%? Je že kdo zasledil kakšen tak primer?
BogyX je napisal/-a:CRF - polnilnica ti je napihnila baterijo
bnovak88 je napisal/-a:Tale zračni filter je res en svetovni nateg, sploh pri Francoskih avtih. Za Peugeot ION stane 56 EUR. Meni ga potem niso menjali. Tudi sicer ni pogoj za garancijo in ga lahko menjaš sam. Mann-filter, ki je med boljšimi stane tretjino cene, kolikor računajo na uradnem servisu.
tomi123 je napisal/-a:Ravno prejšnji teden govoril s kolegom, ki dela na servisu glede garancije in servisiranja. Avto ti lahko servisira lokalni mehanik in tudi on poštemplja knjigo vendar za če želiš, da ti garancija velja je nujno potrebno imeti ves material original. Ni potrebno, da ga kupiš pri slovenskem trgovcu samo, da ima original znak tvoje znamke.