Petrol polnilnice
Re: Petrol polnilnice
Ja, dejstvo je, da Zoe polni 22kW in očitno, če bi polnil na tisti Petrolovi polnilnici na Vojkovi “samo” 11kW, ne bi imel problemov. Bi moral poizkusiti polniti na tej polnilnici še s Taycan letnik 2021, ki tudi polni 22kW pa bi potem videli, če bi mu isto ven vrglo, je sigurno nekaj s polnilnico narobe, saj na drugih polnilnicah normalno polni 22kW.
P.S.: Meni so sicer na Zoe sedaj vse uredili z nadgradnjo in predgretje preko app deluje tako kot treba(tako na urnik kot na ukaz, s kablom ali brez).
P.S.: Meni so sicer na Zoe sedaj vse uredili z nadgradnjo in predgretje preko app deluje tako kot treba(tako na urnik kot na ukaz, s kablom ali brez).
- Vodokotlic
- EV ambasador
- Kraj: Ljubljana/Vipava
- Avto: Model 3 LR AWD
-
891773
Spoštovani,
do konca aprila želimo uporabnikom ponuditi paketno ponudbo, ki bo zasledovala navade uporabnikov infrastrukture, ki jih pozorno spremljamo. Želimo, da so paketi zanimivi in nudijo prihranke različnim tipom voznikov električnih vozil. Tudi s tem želimo nadaljevati ambicioznem razvoj javnih električnih polnilnic doma in v regiji ter izboljševati uporabniško izkušnjo in našo ponudbo. V prehodnem obdobju uporabnikom ponujamo 20% popust na redni cenik.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.
Lep pozdrav,
Team eMobilnost
Petrol d.d. Ljubljana
do konca aprila želimo uporabnikom ponuditi paketno ponudbo, ki bo zasledovala navade uporabnikov infrastrukture, ki jih pozorno spremljamo. Želimo, da so paketi zanimivi in nudijo prihranke različnim tipom voznikov električnih vozil. Tudi s tem želimo nadaljevati ambicioznem razvoj javnih električnih polnilnic doma in v regiji ter izboljševati uporabniško izkušnjo in našo ponudbo. V prehodnem obdobju uporabnikom ponujamo 20% popust na redni cenik.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.
Lep pozdrav,
Team eMobilnost
Petrol d.d. Ljubljana
Ja to je res nepremišljeno pretiravanje. Električna vozila so bistveno dražja in lastniki EVjev vsi po vrsti računajo, da razliko dobijo nazaj preko nizkih cen ali celo brezplačne energije. S takim konceptom. Dragi avti + draga energija= 0 prodanih EV. Eno + drugo bo moralo biti vsaj izenačeno s stroškom ICE+ nafta ker drugače papa elektrifikacija. PHEVi pa bodo tudi nekoristni in se bo tankalo nafto da se bo prevažalo baterijo okrog.
Dva znanca sta odpovedala rezervacijo Enyaqa ko so objavili cene energije. Eden od teh bo kupil Q7 smrduharja in je rekel, da na Petrol ne bo zavil. Ga bom imel na očeh.
Upam, da si vsi zapomnite kam boste hodili polnit tako EV kot ICE, ker to je rop pri belem dnevu. Predvsem pa se izogibat njihovih štacun. Izbira je naša.
Dva znanca sta odpovedala rezervacijo Enyaqa ko so objavili cene energije. Eden od teh bo kupil Q7 smrduharja in je rekel, da na Petrol ne bo zavil. Ga bom imel na očeh.

Upam, da si vsi zapomnite kam boste hodili polnit tako EV kot ICE, ker to je rop pri belem dnevu. Predvsem pa se izogibat njihovih štacun. Izbira je naša.
In to se ti zdi Petrolov problem? Jao...Ja to je res nepremišljeno pretiravanje. Električna vozila so bistveno dražja in lastniki EVjev vsi po vrsti računajo, da razliko dobijo nazaj preko nizkih cen ali celo brezplačne energije.
Ne ni to Petrolov problem Ogo. Problem je naš in lahko prisilimo ponudnike v marsikaj. Ko bi se mi zavedali moči, bi bilo marsikaj izvedljivo in boljše. Treba se je zavedati, da Ima potrošnik moč pri kreiranju cene. Kritična masa bojkotira, potem cene padejo. Simpl.
Kupec Enyaqa nima za elektriko in bo raje kupil Q7 in kupoval gorivo, to je res vrhunska logika.
tepihe mam, prenosno 12v pumpo tut ... Petrol Who?
Always remember and never forget, there is no spoon
Ne, namsto Enyaqa bo kupil enako velikega Kodiaqa. Ostalo mu bo v žepu 25k€, ne bo se rabil j...t z iskanjem proste in delujoče polnilnice, prilagajat potovanje avtu, razmišljat o temu, da bi sedaj z EV pa dal še 15k€ za SE itd., itd.,...
Že to, da so sporočili spremembo cenika samo 4 dni pred dejansko uveljavitvijo, veliko pove o kredibilnosti Petrola. To ni način komunikacije s svojimi zvestimi kupci, Gen-i je recimo napovedal tri tedne vnaprej...
Ima za marsikaj drugega. Ni tu vprašanje kaj si kdo lahko privošči. Je pa veliko na poti in bi pretežno uporabljal javne polnilnice. Je stvar principa in računica kaj dobiš za svoj denar. Za to pa on ima marsikaj kar Jaz ne bom imel nikoli.
Sicer vsakemu svoje.
Ampak, da sem jaz tako bogat, kot tvoj kolega bi si kupil avto s tako veliko baterijo, da ne bi imel težav s polnjenjem in bi ga lepo priključil doma na polnilc in čez noč napolnil za novo, dolgo pot naslednjega dne. In ti je popolnoma vseeno po kakšni ceni se polni sedaj po novem na Petrolu. Tako pa bo raje zapravil 5x več za dizel, kot bi za elektriko. Da ne govorim o drugih prednostih.
Ampak, da sem jaz tako bogat, kot tvoj kolega bi si kupil avto s tako veliko baterijo, da ne bi imel težav s polnjenjem in bi ga lepo priključil doma na polnilc in čez noč napolnil za novo, dolgo pot naslednjega dne. In ti je popolnoma vseeno po kakšni ceni se polni sedaj po novem na Petrolu. Tako pa bo raje zapravil 5x več za dizel, kot bi za elektriko. Da ne govorim o drugih prednostih.
A so zvestim kupcem to sploh sporočili? Jaz nisem dobil kakšnega obvestila. Lahko bi šel njihovo do zdaj brezplačno polnilnico aktivirat s kartico, ne da bi odpiral aplikacijo ... Kdaj bi izvedel, da je po novem plačljiva?
Js imam kartico mobilnosti. Sem dobil na mail in po sms-u obvestilo. Kdor ni dobil ali spregledal bo konec meseca lahko neprijetno presenečen. Js sem kartico postavil v kot, jim jo vrnem, ko poteče članarina. Če že bom, bom prek aplikacije in plačeval sproti. Mogoče bodo umes še kaj podražili pa sploh vedel ne bom... pri app-u pa za vsako sejo veš posebej.
Sem pa že klical na info in mi je prijazna uslužbenka obljubila, da mi takoj pošlje odstopno izjavo. Seveda mi jo ni poslala...
Sem pa že klical na info in mi je prijazna uslužbenka obljubila, da mi takoj pošlje odstopno izjavo. Seveda mi jo ni poslala...
Zdaj ko je plačljivo bi lahko vsaj delalo 100%
Prejle sem z aplikacijo skeniral kodo polnilnice, je napisalo priključite vozilo, pa ni začelo polniti. Na zaslonu je pokazalo naj pokažem kartico. Potem je začelo polniti in tudi v aplikaciji kaže, da polni.
Običajno je delalo na eno ali drugo varianto.
Prejle sem z aplikacijo skeniral kodo polnilnice, je napisalo priključite vozilo, pa ni začelo polniti. Na zaslonu je pokazalo naj pokažem kartico. Potem je začelo polniti in tudi v aplikaciji kaže, da polni.
Običajno je delalo na eno ali drugo varianto.
No, jaz pa nisem dobil ničesar, pa imajo moja soglasja za obveščanje (sicer ne po SMS-ih, ampak za e-pošto pa imajo in tudi razne ponudbe od njih dobivam).
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek