SimonZed je napisal/-a:Kona po najmanj 5,5 urah še vedno parkirana in polni (seveda brez parkirne ure):
Slika, posneta ob 8:30, je tukaj.
01 306 16 20....je telefonska...pa naj bi odstranili
SimonZed je napisal/-a:Kona po najmanj 5,5 urah še vedno parkirana in polni (seveda brez parkirne ure):
Matej je napisal/-a:Danes sem prvič klical mestno redarstvo. In očitno zadel žebljico na glavico. Povod je, da je od včeraj popoldne(!) zaparkirano eno polnilno mesto z vozilom ICE. Redarji so prišli v 20 minutah, nekaj hodili okoli (vozilo je imelo dovolilnico za parkiranje v ulici na modri coni) in spisali kazen. Ko sem šel iz malice opazim pri avtu dve osebi in zmečkan listek na avtu. Očitno huda ura lastnika vozila. Očitno meni, da je dovolilnica mestne občine namenjena parkiranju tudi na polnilnem mestu.
Se mi je pa zdela ena od njih znana oseba iz medijev, po moje. Pričakujem, da bo ta ICE parkiran še cel dan, saj je parkirnina obračunana...
Matej je napisal/-a:Danes sem prvič klical mestno redarstvo. In očitno zadel žebljico na glavico. Povod je, da je od včeraj popoldne(!) zaparkirano eno polnilno mesto z vozilom ICE. Redarji so prišli v 20 minutah, nekaj hodili okoli (vozilo je imelo dovolilnico za parkiranje v ulici na modri coni) in spisali kazen. Ko sem šel iz malice opazim pri avtu dve osebi in zmečkan listek na avtu. Očitno huda ura lastnika vozila. Očitno meni, da je dovolilnica mestne občine namenjena parkiranju tudi na polnilnem mestu.
Se mi je pa zdela ena od njih znana oseba iz medijev, po moje. Pričakujem, da bo ta ICE parkiran še cel dan, saj je parkirnina obračunana...
bnovak88 je napisal/-a:Samo malce of-topic. Mislim, da je vse v kulturi. Pravkar na bencinski črpalki priletel tip da so gume cvilile in parkiral direktno na mesto za polnjenje pnevmatik, čeprav samo par metrov dlje dovolj parkirnih mest. Kot, da nekateri uživajo, ko nekaj zaparkirajo, ali pa zgolj želijo biti opaženi.
warpedone je napisal/-a:Žal je to zelo hitro poseganje v tujo lastnino, ki se lahko interpretira tudi kot škoda.
Mogoče je še najbloljš, da se vse skup zapakira v reklamo in tem kekcem, ki parkirajo na polnilnicah za EV, delimo reklamno gradivo za EV. Na SCJih jim bom zatikal letake z mojim referal kontaktom in 'brezplačnimi 1500km'.
Bo hitro zračunal, da je 1500km v poršu lepih 100 EUR.