OdgovorNapisal/-a warpedone » 22 Avg 2019, 10:24
Ta velik zalogaj ni noben problem za petrol, ko hočeš pri njih kupt tank bencina.
Še hebeni taksiji so sposobni sprejet plačilo vožnje z navadno BA kartico. Če so ful za časom, pa hočjo keš.
Navadn avtomat za prodajo sendvičev in čokoladic in kofetov že +10 let sprejema navadne kovance.
In celo vrača drobiž.
Ko morm nafilat moj EV je pa to cela znanost oz. nemogoče ...
Žalostno je, da se ne zavedajo, da s tem svoje potencialne stranke spodbujajo, da najdejo vzroce uporabe EVjev, ki ne vključuje polnjenja na njihovih polnilnicah i.e. kenslajo svoj lasten profit. Ko bom enkrat vedu kje so alternativna mesta polnjenjenja oz. kakšen način uporabe avta mi zadostuje brez da se Hebem z njihovimi karticami in appi, bom ta vzorec uporabe fural naprej. Brez njihovih polnlnic, ki se bodo lahko lepo sončile na soncu naprej.
Njihove polnilnice potrebujem najbol, ko sm frišen in se še ne znajdem dobro. Takrat je vsaka polnilnica, ki jo najdem zanmiva in jo želim osvajat. ampak če me ne mara, me pač ne mara, grem drugam.
Teorija zarote pravi, da je to itak poslovni namen petrola in podobnih - pumpat subcencije, furat PR naprednosti in ekološkosti s tem da v praksi k zadevi prispevajo karseda malo.
ixi, matija, amaterB, FV-EV