jaz sem zdanjič dobil obvestilo redarstva, kljub tmeu da sem zagnal polnjenje in imel nastavljeno uro. Polnilnica je vrgla ven, redar pa naj bi si drznil za dokaz mojega "fake " polnjenja iztaknit kabel in slikat omenjeno....
kako je z tem če polnilnica vrže ven še čakam odgovor mestnega redarstva, tudi na ugovor moram počakati da najprej dobim plačilni nalog, dejstvo pa je da bo redar ki si je dovolil preveč in posegel v mojo zasebno lastnino (to je tudi mnenje redarstva) za to odgovarjal, prijava je že spisana in vložena,
Kaj menite ostali?
jaz sem jih opozoril na to da se polnjenja ne sme preverjati z poskusom izvleka kabla, ker ima lahko nekdo od nas porezan zapah kabla in bo tako redar pri polni moči polnje prekinil na dokaj nenavaden način...
Fake polnjenje je problem a ne moremo odgovoarjati uporabniki če polnilnica po zagnanem polnjenju izklopi, seveda o tem sploh nisi obveščen...
Prav tako sem jim zastavil vprašanje ali je parkirno mesto pred polnilnico v primeru okvare le te enostavno parkirišče za e vozila ali pač nikogarjšnja zemlja....