matija je napisal/-a:Na Bjornovem testu je bila poraba kot bi vozil E-Trona, je bil dec cist sokiran. Domet katastrofa.
Ampak na Tajskem ima pa nizko porabo.

matija je napisal/-a:Na Bjornovem testu je bila poraba kot bi vozil E-Trona, je bil dec cist sokiran. Domet katastrofa.
SimonZed je napisal/-a:Baje 80 kW na DC.
FV-EV je napisal/-a:A ni 85?
Za moje potrebe žal premajhna baterija, bi moral imeti vsaj 70kWh in v prihodnje bo to mal prepočasno DC polnjenje za morda nekoliko daljše relacije v okoliške države, tako da ni nek presežek s tem dometom.
Bo pa to morda zanimiv avto za povprečnega in solidno situiranega Slovenca/ko, ki obožujejo SUV izvedbe čeprav se vglavnem vozijo le po mestu in krajše relacije ali jim bo to celo drugi avto.
Kegelj je napisal/-a:Kdo pa pri nas to prodaja? Nikjer nisem zasledil tega, da je pri nas to že na voljo.
Vsekakor poročaj. Takole na prvo oko, izgleda veliko avta na prvi pogled. Me pa malo skrbi, da bi znal biti problem z dometom. 40 kWh in SUV oblika. Se bojim, da z njim realno ne bo moč doseči več kot 200 km.
trutar je napisal/-a:Kegelj je napisal/-a:Kdo pa pri nas to prodaja? Nikjer nisem zasledil tega, da je pri nas to že na voljo.
Vsekakor poročaj. Takole na prvo oko, izgleda veliko avta na prvi pogled. Me pa malo skrbi, da bi znal biti problem z dometom. 40 kWh in SUV oblika. Se bojim, da z njim realno ne bo moč doseči več kot 200 km.