Žal tale forum počasi postaja le bleda senca tega, kar je nekoč bil. K temu največ prispevajo uporabniki z vedno več ničvrednimi prispevki, ki v večini zgolj blatijo "vsekarnimojaznamka".
K temu prispevajo še novi "moderatorji" z zelo selektivnim občutkom za brisanje "neprimernih" prispevkov. Pišem iz lastne izkušnje, ker je bilo nekaj mojih prispevkov gladko izbrisanih tudi po tistem, ko so v nekaj minutah dobili precej "plusov" oziroma strinjanja drugih uporabnikov. Neprimernost mi ni jasna, še posebej če pogledam, kaj vse pa ostaja tukaj napisano in zapisano

Zato se, enako kot mnogo mojih znancev iz zlate dobe tega foruma, vedno redkeje oglasim. A vseeno... preden se dokončno poslovim, naj poskusim še enkrat, saj je novoletni čas tudi čas upanja na boljše čase

Pa bom za začetek podal samo en primer.
Pred časom se je na forumu pojavila spodnja tema. Še vedno je objavljena, z vsem zlivanjem gnojnice na Model X.
Model X by Argo - Stran 3 - EVSVET.eu
Za vsak slučaj je spodaj še "screenshot". Si bom tako shranil še ta prispevek, nikoli ne veš

No, ko pa smo v tej temi uporabniki začeli spraševati o nadaljevanju, se je tema skrivnostno zaklenila... brez kakršnegakoli pojasnila ali komentarja... i "nikome ništa".

Če je cela tema "fejk", bi jo morda lahko izbrisali... če ni, pa bi bilo lepo, da ostane odklenjena in da uporabnik - MArgo007 - ali katerikoli profil on pač že ima trenutno, pove kaj več...

Verjamem, da bi s takim moderiranjem prispevali k objektivnosti in kakovosti foruma, ki se je, kljub nekaj dobrim temam in prispevkom, v zadnjem letu res čisto izgubila v močvirju prispevkov zakompleksanih vsevednih in za čisto vsako temo poklicanih komentatorjev