Takoj, ko vrnejo subvcencijo na 7,5k in 50% vrednosti vozila ter bo imel VW zalogo v Sloveniji

Takoj, ko vrnejo subvcencijo na 7,5k in 50% vrednosti vozila ter bo imel VW zalogo v Sloveniji
Ne vidim smisla v tem postu. Za 10 jurjev še skoraj 10 let starega upa z 18kwh baterijo ne dobiš nikjer... Ne pa 3 leta star avto z garancijo...Jaz bi tudi Teslo3 LR za 20 kupil takoj, brez pomisleka...
Ceprav je treba bit tukaj posten. Tudi sam si nas pustil precej na odprto. Tovrstna debata se potem zato tako obrne. Ker se spekulira, ugiba, pametuje...C4V4L13R napisal/-a: ↑10 Nov 2022, 13:15Ne vidim smisla v tem postu. Za 10 jurjev še skoraj 10 let starega upa z 18kwh baterijo ne dobiš nikjer... Ne pa 3 leta star avto z garancijo...Jaz bi tudi Teslo3 LR za 20 kupil takoj, brez pomisleka...
Cene narekuje trg, za novega za 12 bi pa rad videl fakturo![]()
Kaj ima veze leto 2020? Jaz bi tudi stanovanje za tisti denar, pa ga ne bo nikol več.
Subvencijo si dobil kot darilo, da vsaj dve leti ne boš prodal. A ni logično, da če kršiš pogodbo, da vse vrneš? Pravično bi bilo, da plačaš še penale, da vrneš dvojno.
Res je.
Manjšo baterijo si verjetno mislil pri svojemC4V4L13R napisal/-a: ↑23 Nov 2022, 09:27Res je.
Z manjšo baterijo (10kwh je pri takem avtomobilu lahko 100 kilometrov! pri tako majhnih baterijah govoriva o 30% razliki!) in za več kot pol švohnejšim motorjem. Potem pa je še tukaj oprema, dobava, ne vem pa tudi kako je z garancijo/jamstvom. Pač primerjamo različne zadeve.
Kot drugo pa, cena je za resnega kupca stvar debate. Nekaj zanimanja je že, dokončno pa seveda ob ogledu![]()