Facelift '23 - Highland
Re: Facelift '23 - Highland
Tisti s SR.
Kako boste polnili? Vsakič oz vsak dan do 100% ali samo enkrat na teden?
Kako boste polnili? Vsakič oz vsak dan do 100% ali samo enkrat na teden?
Mojo 2022 letnik 1x na teden do 100 % včasih tudi 2x na teden do 100 %, če je treba tudi 3x na teden - bolj poredko.
Ne gledam za vsak % če nafilam nafilam, to je to. Če je včasih fraj kak polnilnica ga tudi priklopim, se ne ozirma kaj preveč na %
Ne gledam za vsak % če nafilam nafilam, to je to. Če je včasih fraj kak polnilnica ga tudi priklopim, se ne ozirma kaj preveč na %
VARNOSTNI-PAS.si https://navijaski-komplet.si/
kaj pa tisti z LR?
Vedno do 80%?
kdaj tudi več?
realno bo moja 98% časa polnjena na 11kW polnilnici
Vedno do 80%?
kdaj tudi več?
realno bo moja 98% časa polnjena na 11kW polnilnici
Men je blo glede polnjenja kar jasno. Ampak zdej so s to LFP baterijo mal zakompliciral.
Piše, da naj bi mel omejitev skozi na 100%, kar se pa men ne zdi ravno najboljše.
Jaz imam trenutno med tednom na 80%, za vikend pa potem napolnim do 100%.
Piše, da naj bi mel omejitev skozi na 100%, kar se pa men ne zdi ravno najboljše.
Jaz imam trenutno med tednom na 80%, za vikend pa potem napolnim do 100%.
Od konca marca do danes sem naredil cca 18k km. Redno polnim LFP baterijo na 100% vsaj enkrat do dvakrat na teden. Polniti dam ko pade % pod 30. Degradacija je 0.2%.
Tesla Model Y RWD.
Tesla Model Y RWD.
Kako se obnesejo luči v Highlandu? Ima kdo kakšen nočni posnetek iz avta kjer ni javne razsvetljave, da se vidi kako osvetlijo cesto in okolico?
Google, Youtube ipd.
https://www.youtube.com/watch?v=MrY2s6t ... %26Gadgets
Sicer pa priporočam testno vožnjo ponoči, ker slike/video ne pokaze realnega stanja - dobro ali slabo stran.
@DGJ hvala, tega sem našel. Se strinjam, da slike/video ne pokaže realnega stanja, vseeno dovolj za moj trenuten firbec 

Matrični žarometi...se že kaj ve, kdaj naj bi prišel update ali je še vse v zraku?
Preveč komplicirana zadeva za Teslo so tile matrični žarometi, danes jih že na Dačiji dobiš 

Dejansko imajo T slabše luči kot konkurenca + bleščijo. Kak so homologacijo naredili mi ni jasno.
Je kar veliko avtov na cesti, ki jim luč (ponavadi le ena) sveti po zraku namesto po cesti.
Zato pa je pri vseh avtomobilih, tudi pri Teslah, mogoča nastavitev žarometov.
Ni drame, problem je le, da folk ne gre na nastavitve žarometov. Oz. mnogi servisi imajo še 40 let staro aparaturo za merjenje nastavitev, vključno z AMZS.
Nove so že kompjuterizirane in lahko izbiraš tipe žarometov, nitka, halogen, plinski, LED, pokaže zadevo na displeju še za največje bebce ...
Ni drame, problem je le, da folk ne gre na nastavitve žarometov. Oz. mnogi servisi imajo še 40 let staro aparaturo za merjenje nastavitev, vključno z AMZS.
Nove so že kompjuterizirane in lahko izbiraš tipe žarometov, nitka, halogen, plinski, LED, pokaže zadevo na displeju še za največje bebce ...
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek