In ravno zato sem vprašal, ali je ponudba na Tesla strani končna ali je to stvar pogajanja z leasing hišo.
?Ampak ja, T leasing je najcenejši. T je najboljši avto v vesolju in EM je genij.
Ponudba je pripravljena na podlagi fiksne obrestne mere, ki znaša 5,95% in se v času trajanja pogodbe ne spreminja. Veljavnost ponudbe je 5 dni.
Efektivna obrestna mera (EOM) po tem izračunu znaša 6,13% in je izračunana upoštevajoč financirano vrednost, obresti, stroške obdelave posla, stroške zavarovanja terjatev in stroške sklada povečanega tveganja, v kolikor se za sklenitev pogodbe, zavarovanje terjatev in strošek povečanega tveganja, zahteva. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo podatki, ki so bili uporabljeni za njen izračun. Datum, na katerega se nanašajo v izračunu uporabljeni podatki je 14. 9. 2023. Skupni znesek, ki ga boste morali plačati na podlagi te ponudbe znaša 57.436 € in pomeni vsoto izposojene glavnice (financirana vrednost), obresti in stroškov obdelave posla.
Lastništvo in zavarovanje predmeta leasinga:
Sparkasse Leasing S d.o.o. je lastnik predmeta leasinga do dokončnega poplačila vseh obveznosti leasingojemalca po posamezni pogodbi. Ves čas trajanja leasing pogodbe mora biti predmet leasinga ustrezno zavarovan pri eni od zavarovalnic v Republiki Sloveniji z vinkulacijo v korist Sparkasse Leasing S d.o.o. Obvezna zavarovalna kritja so določena v pogodbi in so odvisna od predmeta financiranja.
Izračun je informativne narave in brez obveze za sklenitev leasing pogodbe. Pripravljen je brez predhodne seznanitve o boniteti leasingojemalca v procesu odobritve. Zato si družba Sparkasse Leasing S d.o.o. pridržuje pravico do spremembe leasing pogojev do dokončne pisne odobritve posla v skladu s poslovno politiko družbe.
Konkreten znesek pologa je bil kakšen? Al pa cena vozila?Matej24 napisal/-a: ↑13 Sep 2023, 15:02 @warpedone Za Teslo ne vem, ampak lahko ti povem, da mi je VW za Cupro ponujal bistveno ugodnejše variante za isto odplačilo dobo kot sodelavcu tule kaže Tesla.
Da bova konkretna: 569€ Vs. 466€/mesec@tomazpog : Sodelavcu je kazalo mesečni obrok 569€ in polog nekaj pod 9.000€, ne spomnim se zdaj točne cifre.Ponavljam, ista odplacilaj doba in isti procent pologa.
Prazno nabijanje (== laž)?... ampak lahko ti povem, da mi je VW za Cupro ponujal bistveno ugodnejše variante za isto odplačilo dobo kot sodelavcu tule kaže Tesla.
Tole je zgleda mnogim nedoumljivo. Sposoja denarja je u bistvu najem. Več kot najameš in za dlje časa, večja je najemnina.Moraš vzeti v zakup, da si sposojaš večjo količino denarja in to pač nekaj stane.
Ki ga s kreditom še bolj depriciejtaš.
Warpi warpi, namesto, da se zapenjaš tja kjer ti ni mesto, če si imel čas kopirati sem splošne pogoje leasinga z T spletne strani, bi lahko še naklikal izračun za osnovno model 3, kot sem omenil in videl, da pride pri pologu okoli 9.000€ znesek pri T okoli 566€/mesec z dobo odplačevanja 72 mesecev.warpedone napisal/-a: ↑14 Sep 2023, 10:20 Hočeš bit konkreten:
Konkreten znesek pologa je bil kakšen? Al pa cena vozila?
Če ne veš, pač ne veš... ampak potem hkrati ne veš niti tega:
Prazno nabijanje (== laž)?... ampak lahko ti povem, da mi je VW za Cupro ponujal bistveno ugodnejše variante za isto odplačilo dobo kot sodelavcu tule kaže Tesla.