Za teslo si dal prave podatke.(ajd jaz dobim 4€manjsi obrok, ne bom zapenjal)Matej24 napisal/-a: ↑14 Sep 2023, 17:30Warpi warpi, namesto, da se zapenjaš tja kjer ti ni mesto, če si imel čas kopirati sem splošne pogoje leasinga z T spletne strani, bi lahko še naklikal izračun za osnovno model 3, kot sem omenil in videl, da pride pri pologu okoli 9.000€ znesek pri T okoli 566€/mesec z dobo odplačevanja 72 mesecev.warpedone napisal/-a: ↑14 Sep 2023, 10:20 Hočeš bit konkreten:
Konkreten znesek pologa je bil kakšen? Al pa cena vozila?
Če ne veš, pač ne veš... ampak potem hkrati ne veš niti tega:
Prazno nabijanje (== laž)?... ampak lahko ti povem, da mi je VW za Cupro ponujal bistveno ugodnejše variante za isto odplačilo dobo kot sodelavcu tule kaže Tesla.
In moja ponudba za Cupro je bila za 72 mesecev pri 10.500€ pologa pod 500€ na mesec. Ampak ker nisem vzel leasinga se nisem v podrobnosti spuščal.
Zdaj kolikor gledam, sta trenutno avta precej podobnih cen, ko sem nakupoval jaz (lani marca), je bila Tesla 3 precej dražja od Borna. Ne izključujem možnosti, da so trenutni VW leasing pogoji slabši kot takrat, da ne boš spet rekel, da zavajam.
Pod črto, meni se ta Sparkasse leasing ni zdel "ugoden", razen če je to samo informativna zadeva, ki si jo potem individualno prilagodis (beri: spogajaš) po naročilu avta.
In to je bilo moje osnovno vprašanje: je temu tako, ali je T izračun na spletni strani vklesan v kamen in roka?
Za borna pa jaz ne vem kje si ti klikal leasing.
Meni pokaže tole. Tako, ned nama, vsak mesec 10% vec za borna kot za Teslo
Mogoce zato ker imam v telefonu vec tesla cookujev kot cupra?