OdgovorNapisal/-a Febo » 04 Jun 2019, 10:12
Tudi jaz lahko potrdim da je avto "BOMBA". Pospeški super ampak še bolj sem bil presenečen nad navorom/moči pri visokih hitrosti. Voziš po ac 130km/h in se samo dotakneš gasa in si na 180km/h. Mislim da ni avtomobila ki bi s tako lahkoto pospešil v vseh pogojih. Sedenje in podvozje zelo športno naravnano, volan veliko hitrejši kot običajno (se mi zdi bolj trd kot bmw 3er). Vožnja stabilna in udobna/tiha (nisem poznavalec ampak meni je bilo tiho). Avto izgleda zelo solidno narejen in ni bilo videti kakih večjih pomanjkljivosti. Materiali notri ok edino tale skaj na sedežih ne prepriča. Prostora za prtljago veliiiko če upoštevamo da gre za limuzino.
In potem pridemo do samega sistema avtomobila. Tu je pa res svet na glavi. Če pričnem z navigacijo ki je google map z vsemi prometnimi funkcijami plus integracija potreb EV. Avto ti vse sam pripravi in v primeru potratne vožnje tudi daje navodila kako voziti do naslednje polnilnice. To da ima vse elektro nastavljivo pričakujemo a zanimivo mi je da si nastavitve shraniš pod svoj profil in ko zazna tvoj telefon že vse nastavi kot sam želiš. Še dlje ko greš vzvratno ti prestavi ogledala da lažje vidiš robnike. Luštno.
Na koncu pa omenim AP. Res ne vem kaj ponuja nadgrajeni AP ker že tale "osnovni" dela vse perfektno. Za test smo se zapeljali po ringu okoli Ljubljane v popoldanskem času z veliko prometa in AP ni imel nobenih težav. Ves promet okoli avta konstantno sledi in prilagaja hitrost, pospešuje in osupljivo vozi vedno lepo po sredini pasu. Vse krivine po obvoznico je speljal "death center", nobenega vijuganja od črte do črte. Top.
Torej avto je res super in tu res vidiš da je to prihodnost. Edino kar me ni prepričalo so sami sedeži s temi čudnimi umetnim usnjem a so pa sedeži udobni in sedenje je prijetno. Bela barva ki jo je imel avto je božanska

in steklena streha vau.

DGJ, matija, CRF, talker2, context, instrukcije, dymo, Robie, Dzun Tao, evid, SimonZed, BogyX, Denis_, robertto, rgornik, technic, Nejccc, Sebastijan, drejc12, pirpy, kt57, Vodokotlic, ixi, Stromcek, Matej, vivo, prijazen, edi-b, Desty, FV-EV, warpedone, dioniz, EV+PV entuziast