Tudi meni deluje MyLeaf
Tudi meni deluje MyLeaf
Imel sem podoben problem. Ugotovil sem, da subscription potekel po dveh letih. Potrebno je le preko brskalnika v "mein garage" na dnu strani ponovno aktivirati status (podaljšanje subscription-na) in komunikacija z Leafom ponovno dela.Alzy napisal/-a: ↑05 Mar 2022, 19:13 Je kdo že imel probleme z aplikacijo Nissan ev, da mu je prenehala delovati. Po cca pol leta uporabe ne posodobi več podatkov. Lahko se vpišem, ampak do podatkov v avtu ne pridem.
Aplikacijo sem že 2x zbrisal in ponovno naložil. Podobna zgodba na drugem telefonu.
Znak za povezavo na avtu je.
Ni. Jaz imam narejeno preko Home Assistant, da med polnjenjem vsake 30min pogleda stanje baterije in zaustavi polnjenje, ko je ta cca 80%. Bolj za foro. Leaf kao ne rabi te omejitve, ker jo ima ze "skrito" (neto vs bruto).aob01 napisal/-a: ↑03 Jun 2022, 16:20 Leaf skupnost, za eno pomoč bi prosil, se da kje nastaviti nivo, do katerega se napolni baterija? Edino, kar sem našel je urnik polnenja ter kdaj naj bo avto segret/ohlajen, te možnosti pa nisem uspel najti. Če je ni, ne bom jokal, je bila pa pri VWju zelo upora bna.