N75 je napisal/-a:Minusi:
ni 3-faznega polnilca
ni vlečne kljuke
ni možnost4x4
Hitch-Hiker je napisal/-a:N75 je napisal/-a:Minusi:
ni 3-faznega polnilca
ni vlečne kljuke
ni možnost4x4
Če bi mel to pa se mal več prostora v prtljažniku in na zadnji klopi bi bil skor popoln avto.
spaceONE je napisal/-a:Hrčki imajo že cenik za kono ev:
Kona EV - Hyundai Hrvatska - Hyundai Hrvatska , cenik: https://hyundai.hr/wp-content/uploads/2018/04/Hyundai_KONA-ELECTRIC_CJENIK_A4_lipanj_2018_verzija_31.pdf
Pri nas je pa še sploh na spletni strani nimajo...
Aja, pa btw: Bjorn je z njo prevozil 510 km (s hitrostjo okrog 90km/h), če slučajno še ni znano .
Hyundai Kona driving 510 km-318 mi in one charge - YouTube
Berda je napisal/-a::) Kdaj bo v SLO? Jaz že nestrpno čakam...
matija je napisal/-a:Berda je napisal/-a::) Kdaj bo v SLO? Jaz že nestrpno čakam...
2020 sigurno, morda pa kak mesec prej. Vceraj sem ravno bral novico, da Hyundaiu pada proizvodnja. Iz 2020 v juniju na 1800 v juliju. Prav zanimivo brat kako se vsi proizvajalci borijo z manjkom baterij, medtem ko kak drug dobesedno bruha po 25.000 BEV vozil mesecno
matija je napisal/-a:Odvisno od potreb. Kaj pa Kia Soul za 24.500€, ki ima 3kWh vec uporabne kapacitete kot i3 ?
Matej je napisal/-a:Pa Zoe dobiš lahko dobiš takoj.
matija je napisal/-a:So pa na voljo Leaf-i, na DEMS imas celo clanek ki pravi da je rapidgate FUD
matija je napisal/-a:Meni so rekli v Nissan Krulc @Moravče, dobava 3-4 mesece. To je nekako normalno, podobno kot za ICE avtomobile.