Stran 1 od 1

E_skiro

Objavljeno: 30 Nov 2018, 17:54
Napisal/-a E_skiro
Sem Robi, Štajerc in nobenega EV, HEV ali PHEV še ni v garaži, je pa velika želja. Prav tako je želja po SE in TČ. Je pač tako, da pred 15 leti te stvari niso bile tako dostopne in razvite za običajne smrtnike. Sedaj pa moram zaključiti investicijo, preden začnem novo. Za začetek se najde kakšen E_skiro pa hooverboard tudi.
Vidim, da nam Ekologija in Ekonomija mnogo pomenita, zato pa je Elektrika kar primerna, sploh če je iz obnovljivega (trajnega) vira na domači strehi.
Naj bo dovolj zaenkrat, kar vas zanima, vprašajte, jaz bom sigurno spraševal.
Lep pozdrav vsem

Re: E_skiro

Objavljeno: 30 Nov 2018, 17:59
Napisal/-a CRF
Pozdravljen na forumu.

Vse teme, ki si jih omenil, so kar dobro zastopane tukaj, tako da si malo preberi potem pa le vprašaj.

Re: E_skiro

Objavljeno: 30 Nov 2018, 18:43
Napisal/-a E_skiro
Že zdavnaj prebrano, kot bralec vas spremljam kakšno leto ali še več, zdaj pa se mi zdi, da bo počasi čas za vprašanja in za ukrepanje. S Soulom sem že naredil prve E-kilometre ;)

Re: E_skiro

Objavljeno: 30 Nov 2018, 22:20
Napisal/-a MIRANRR
Poizkusi še druge. Priporčam ioniq, ta mi je ušel, pristal sem na leafu. Skratka, pobrskaj in si uredi testne vožnje, ter seveda premisli, malo drugače boš videl svet in vožnjo. Si že za raziskovanje neodkritega.

Re: E_skiro

Objavljeno: 30 Nov 2018, 23:20
Napisal/-a Matej
Dobrodošel in kar korajžno v EV svet.

Re: E_skiro

Objavljeno: 01 Dec 2018, 09:22
Napisal/-a E_skiro
Ioniq, bil pri Lunežniku, imel je takrat samo en avto (EV) v salonu, noter smo se vsedli vsi štirje (dva otroka 12 in 15 let), pa je pubec zadaj bil z glavo skoraj v stropu (180 cm). Meni je bil ok, pubecu pa sem rekel, naj se malo raztegne po zicu, itak nikoli ne sedi vzravnano :giggle:
Ob priliki ga grem peljat, najraje PHEV, saj bo to družinski večnamenski avto. Aerodinamika je super, pa za pet mora biti, Prius odpade.....
Trenutno bi Kia Niro EV, samo so cene tako navite....