Pozdrav
Pozdrav
Pozdravljeni.
Denis tukaj. LEAF brezhibno sluzi svojemu namenu ze cca. 2 meseca. Po opravljenih cca. 2000km se vedno navdusen nad avtom.
Se veselim kaksne konstruktivne debate na forumu, tudi ce se kdaj srecamo v zivo z veseljem.
LP Denis
Denis tukaj. LEAF brezhibno sluzi svojemu namenu ze cca. 2 meseca. Po opravljenih cca. 2000km se vedno navdusen nad avtom.
Se veselim kaksne konstruktivne debate na forumu, tudi ce se kdaj srecamo v zivo z veseljem.
LP Denis
Re: Pozdrav
Dobrodošel @deplumi - naj ti tvoj LEAF še čim dlje služi - to so komaj začetki, tudi jaz imam komaj dobih 4.700 km v slabih dveh mesecih in tudi BP, če odmislim to, da sem vseeno bolj pogosto priključen na štrom, kot sem pred nakupom predvideval.
Franci napisal/-a:Dobrodošel @deplumi - naj ti tvoj LEAF še čim dlje služi - to so komaj začetki, tudi jaz imam komaj dobih 4.700 km v slabih dveh mesecih in tudi BP, če odmislim to, da sem vseeno bolj pogosto priključen na štrom, kot sem pred nakupom predvideval.
Hvala...
Moj LEAF je na zacetku, ko je bilo mrzlo bil tudi vec na kablu kot pricakovano... Ampak se sedaj skupaj s temperaturo dviga tudi domet.
Ne vem če sodim sem, ampak z ampero sem prevozil že 23000 km in brez problemov. Tudi domet se je povečal. Letne pnevmatike so pa že na avtu. Sem malo spremljal polnjenja in lahko povem, da je baterija od 2012 do sedaj degradirala za 4%. Mislim, da je to kar ok.
Pozdravljen, novopečeni leafovec in vsi ostali
Če sem prav pogledal, ta spodnja slika da vse zgoraj skupaj v koš
Še dva meseca, pa bo star eno leto...
Var(č)no vožnjo vsem
Var(č)no vožnjo vsem
Stromcek napisal/-a:Pozdravljen, novopečeni leafovec in vsi ostali
Var(č)no vožnjo vsem
Uf, se je pa nabralo nekaj km, ceprav se ni leto naokroga za tebe.
Pozdravljen @deplumi in dobrodošel na forumu.
Še naprej želim veliko varnih električnih kilometrov.
Še naprej želim veliko varnih električnih kilometrov.