MB dan prej, pa je bil moj edini oldie (ostalo 3, Y in S Plaid):
Zakaj še pri 30 % vleče 120+ kW? Nimam pojma, baterija vsekakor ni 85 kW glede na nalepko.
MB dan prej, pa je bil moj edini oldie (ostalo 3, Y in S Plaid):
Elon je ze v Krškem nekaj dni.
To so "nove" baterija in ne več tiste iz serija 85...na nalepki poglej "serijsko", vpišeš v google in sigurno bi moralo najt katera točno je. Tem so baje pred leti znižali moč, potem pa spet zvišali, ampak samo na začetku polnjenja, do 30
Po moje bo ljubljanska siva ikonca preskočila v krško rdečo - ko bo on-line.
Kako to?Moja ga zaenkrat ima, naj traja čim dlje, v accout pa je samoiniciativno nisem šel prestavljat.
Accelerate Europe’s key infrastructure - GENERAL
Tesla Italy S.r.l.
Unit contribution 133,780,000.00 €
The project aims at deploying 6,458 recharging points (250 kW) for LDV in 613 locations in 16 countries (AT, BE, BG, DE, ES, FI, FR, IE, IT, LV, LT, LU, NL, RO, SK, SE) along the Core and Comprehensive Network. The project foresees both the deployment of new recharging stations and the replacement of existing outdated recharging points not satisfying the requirement of the call in terms of recharging capacity and open-accessibility.
Tesla tudi v USA undercutta “konkurenco” od 20% do 70%. Efektivni stroski SC so izredno nizki. Aplicira se identicna formula kot pri avtomobilih.
€/kWh (nižja - višja):kolikšna je cena 1kw/h na SC Slovenija, Italija , Avstrija ?