Kaj mislite o prošnji ?
Ali ima še kdo isti problem ?

smuggler007 je napisal/-a:Spoštovani, sem lastnik sončne elektrarne, konec leta mi bo ostalo kar nekaj kilovatov, zaradi nekoriščenja električnega vozila, vzrok je onemogočeno prehajanje med občinami, in vsesplošna blokada države. Namen imam napisati prošnjo za prenos kilovatov v naslednje obdobje. Moje mišlenje, v kolikor mislijo obdržati stranke bi bilo za njih dobro odobriti, v kolikor mi ne bodo ugodili bom zapustil GEN-i.
Kaj mislite o prošnji ?
timo je napisal/-a:Kdo to omogoča?
Simon je napisal/-a:timo je napisal/-a:Kdo to omogoča?
Suncontract, v bistvu bo sedaj ob prehodu v novo leto najbolj pametno zamenjati.
macek je napisal/-a:V ponedeljek se pozanimam in dam odpoved GEN-i, nej se mal prilagodijo tržišču.
smuggler007 je napisal/-a:Spoštovani, sem lastnik sončne elektrarne, konec leta mi bo ostalo kar nekaj kilovatov, zaradi nekoriščenja električnega vozila, vzrok je onemogočeno prehajanje med občinami, in vsesplošna blokada države. Namen imam napisati prošnjo za prenos kilovatov v naslednje obdobje. Moje mišlenje, v kolikor mislijo obdržati stranke bi bilo za njih dobro odobriti, v kolikor mi ne bodo ugodili bom zapustil GEN-i.
Kaj mislite o prošnji ?
MIRANRR je napisal/-a: Če je to za malo število kWh, se to ne izide, vzamem v zakup in ostaneš pri geni, ker dejansko imajo kWh najcenejšo. Vsak naj sam sešteje kaj se mu izide.