EVSVET.eu - Registracija

Z dostopanjem do “EVSVET.eu” (nadalje navedeno kot “mi”, “naš”, “EVSVET.eu”, “https://evsvet.eu”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “EVSVET.eu”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “EVSVET.eu” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Pozorno preberite splošne pogoje uporabe in pravila uporabe ter obnašanja na forumu preden nadaljujete z registracijo. Pravila in pogoji uporabe.

S klikom in nadaljevanjem z registtracijo se strinjate s Pravili in pogoji uporabe. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev.