quadslo je napisal/-a:Če hočeš, da se Tesla dobro pelje na AP, je vredno vzeti full self driving paket. Ta lane assist in ACC, ki je serijsko, je tko tko.
To kar je serijsko sedaj po novem, imam jaz. Zadeva deluje perfektno. Tudi na vaskih potehg brez crt na sredi, brez crt na robu vozisca, opira se na vse zivo (robniki, trava, drugi odtenki ala bankina, vozila spredaj ce so, nevronska mreza ki jo gradi s pomocjo preko 500.000 tesel na cestah, ...).
Po cestah brez crt sta me tako E klasa in serija 7 zelela ubit, mirno je zapeljal desno v bankino z 1m prepadom. Cesta skoraj ravna (Ig, pri ljubljani). Medtem ko Tesle s "serijskim" osnovnim avtopilotom to zvozijo za malico, tudi ovinke po vaseh ki so tako mocni, da mene srat prime in imam roke 0.5cm nad volanom.
Obcasno pride do prehudega ovinka, tam opozori da bo morda potrebno prevzeti nadzor. DISCLAIMER: to je zal le v evropi, zaradi nase izredne zakonodaje. V usa taksne ovinke tesle vozijo brez opozoril in potencialnih izklopov sistema v ovinku. Na spletu je ze peticija, tisti ki vam je mar podpisite.
Avtopilot (ze ta standardni) dela strasljivo dobro, tako dobro da sem sebe zalotil na prvi relaciji kako gledam v telefon na avtocesti pri 150km/h v ovinku. Takrat sem spoznal, da je sistem tako dober, da daje lazen obcutek 100% varnosti, kar pa seveda ni res. Cetudi se stroj manj moti kot clovek, se lahko zmoti. Takrat je voznik odgovoren da reagira.