Tudi na mojemu FCWS občasno javi collision allert - v glavnem kadar naglo pospešim na krajši razdalji za vozilom pred seboj in ga
pričnem prehitevati (praviloma se to zgodi na AC, kjer vidim da je levi pas za menoj prost), čeprav vzporedno vključujem smerokaz. Ampak takoj ko skrenem v levo preneha za razliko od "analognega FCWS", ki sedi že nekaj desetletij na desnem sedežu. Sta pa po vključitvi nekako sinhronizirana, ta ki sem ga dobil ob nakupu zadnjega avta, se vklopi približno takrat ko se na sopotniškem sedežu
analogni oglasi z značilnim tleskom jezika ob nebo (nekakšen kratek "tccc" je slišati). Digitalnega po izklopu ne zaznavam več,
analognemu se pa kakšno minuto izogibam direktnemu očesnemu kontaktu, ker pošilja neke očitajoče poglede.
FCWS imam nastavljeno na "early", vse opisano se zgodi na 1. stopnji alarmiranja (delovanje FCWS je razdeljeno na III. stopnje
1= zaznavanje, 2=priprava zavore za morebitno takojšne delovanja, vendar še ne zavira in 3=zaviranje).
Se mi je pa že zgodilo (zelo redko k sreči), da je analogni prišel tudi na 2. stopnjo, kjer se oglasi s kratkim vdihom skozi
stisnjene ustnice. Kot nekakšen hiter "uuuuffff" je slišati, očitajoč pogled pa traja potem tudi dlje.

Hočem pa povedati, da se vsi tile digitalizirani asistenti samo odzivajo samo na neke specifične (vnaprej predvidene) situacije
in niti približno ne znajo razmišljati, ko se situacija spremeni. Ni pomembno ali situacija poteka nekoliko drugače ali nek senzor
ne dobiva kvalitetnega odčitka. Zaenkrat se moramo mi (!!!) naučiti kako delujejo, da bomo vedeli kdaj bodo ustrezno reagirali,
saj moramo v nasprotnem primeru to storiti sami.
Torej je vsako pljuvanje v smislu, da niso dobri, brezpredmetno. So dobri in počnejo tisto za kar so narejeni (ampak samo to in
nič drugega), drugače bi potrošnik lahko penaliziral proizvajalca s kakšnimi odškodninami.
Če potegnemo kakšno vzporednico z začetkom razvoja življenja na zemlji in samostojno vožnjo, je slednja nekje tam kot je bilo
življenje na stopnji prvih združevanj specializiranih enoceličarjev. Potem je bilo pa treba še iz morja na kopno zlesti. Toliko kot je od takrat do mislečih bitij, je potrebne evelucije do samostojne vožnje.