Je se kdo opazil,da je pocasneje polnilo? V 20min je spravil v avto samo 4,4 kWh.
Fifi je napisal/-a:Na isti crpalki sem tudi danes popoldne sneg praskal iz CCS vtikaca
Je se kdo opazil,da je pocasneje polnilo? V 20min je spravil v avto samo 4,4 kWh.
robert je napisal/-a:Tale mraz pa sneg mi pobira baterijoŠe mal pa bom začel vozit okol 90 na avto cesti
Fifi je napisal/-a:Na isti crpalki sem tudi danes popoldne sneg praskal iz CCS vtikaca
First section, from time zero to 20 minutes (8% to 72% SOC): 42kW.
Second section, from 20 to 27 minutes (72% to 89% SOC): 32kW.
Third section, from 27 to 35 minutes (89% to 99% SOC): 16kW
markogts je napisal/-a:...
5) AC kabel je Mennekes. Kdor, kot jaz, ima J-1772 kako naj ga uporabi? Pričakoval sem si samo vtičnico, ne kabla. Z vtičnico lahko uporabljam kabel, ki ima J-1772 na enem koncu in Mennekes na drugemu, tako pa sem prisiljen uporabljati ChadeMo, kar ni posebno zdravo za baterijo![]()
...
markogts je napisal/-a:5) AC kabel je Mennekes. Kdor, kot jaz, ima J-1772 kako naj ga uporabi? Pričakoval sem si samo vtičnico, ne kabla. Z vtičnico lahko uporabljam kabel, ki ima J-1772 na enem koncu in Mennekes na drugemu, tako pa sem prisiljen uporabljati ChadeMo, kar ni posebno zdravo za baterijo![]()
markogts je napisal/-a:Doberdan vsem,
ali kdo ve, zakaj so odstranili polnilnico v parkirišču pri Bonifiki v Kopru? Sem pisal občini, seveda pa ni nobeden odgovoril. Prvič vidim odstranjeno polnilnico...