CRF je napisal/-a:Kar sem obiskal teh novih, ki imajo nalepko da so subvencionirane, imajo vse tudi schuko. Se pa prav nesramno skriva pod običajnim Type2 pokrovčkom.
V Radovljici je tudi nalepka ECo sklada, jaz sem priklopu na Type2, zraven je bil priklopljen Hibrid, delovalo je da ima tudi Type2. Torej je PP verjetno izven razpisa. Vendar! V razpisu piše, da je lahko taka, če je na voljo adapter, skladna z razspisom. Kje pa je ta adapter? Ni nobene številke, kjer bi ga lahko dobil.
Pa še en problem sem zasledil na tej polnilnici. Ta "smart" polnilnica, je tako narejena, da ko eden polni in še eden prklopi, spusti tok na vtičnici na 16A (obeh). To pomeni, če prideta dva avta, ki polneta enofazno, se oba polneta iz prve faze in to max 3,6kw, ostale dve fazi sta pa prazni (predvidevam, da je priključena na 1x3x22kw). Če bi bila res "smart" bi naredili tako, da vsak vleče iz svoje faze po 7kW.
Če bi kdo v tej firmi, ki dela te polnilnice, dejansko kdaj vozu EVja, bi to že naredili, tako se pa samo nasmihajo in mislijo svoje!