mitjap je napisal/-a:@Petrol, kako pa pomagate uporabniku v primeru nedelujoče hitre polnilnice na AC?
Jaz sem na klicnem centru prosil za remote-vklop BTC Emporium polnilnice. So rekli da ni mozno ter da pomagati ne morejo.
mitjap je napisal/-a:@Petrol, kako pa pomagate uporabniku v primeru nedelujoče hitre polnilnice na AC?
Kuki je napisal/-a: Je bil cenik, in na njem piše, da je polnjenje brezplačno za registrirane in neregistrirane uporabnike.... Čemu potem rezervacija 1€?
lovroh je napisal/-a:Kako bi se človek najlažje prepričaj, če hitra polnilnica v Kopru res dela. Jutri zjutraj potujem v Pulo in morem nujno polniti v Kopru.Na obvoznici Poreč očitno že dolgo časa ne dela CCS. P.S.: Ali je že kdo polnil v Kaufland Umag?
lovroh je napisal/-a:Kako bi se človek najlažje prepričaj, če hitra polnilnica v Kopru res dela. Jutri zjutraj potujem v Pulo in morem nujno polniti v Kopru.
Na obvoznici Poreč očitno že dolgo časa ne dela CCS.
P.S.: Ali je že kdo polnil v Kaufland Umag?
matija je napisal/-a:Koper: na onecharge.eu je ne kaze, na newmotion appu tudi ne, na petrolovi spletni strani s statusom tudi ne.
lovroh je napisal/-a: Sem moral parkrat pritisniti na emergency stop button, saj na dispelju nisem uspel deaktivirati "polnjenja".
mkonci je napisal/-a:lovroh je napisal/-a: Sem moral parkrat pritisniti na emergency stop button, saj na dispelju nisem uspel deaktivirati "polnjenja".
Kako pa si poizkusal (neuspesno) deaktivirat polnenje?
lovroh je napisal/-a:mkonci je napisal/-a:lovroh je napisal/-a: Sem moral parkrat pritisniti na emergency stop button, saj na dispelju nisem uspel deaktivirati "polnjenja".
Kako pa si poizkusal (neuspesno) deaktivirat polnenje?
Na displeju sem pritiskal deactivate oz. kar je pač že pisalo, pa ni displej oz. polnilnica nič reagirala.