EV bonton

Polnjenje v divjini je lahko posebna dogodivščina :)
Uporabniški avatar
MIRANRR
EV entuziast
EV entuziast
Prispevkov: 381
Kraj: MB okolica
Avto: .....Nissan je pri nas
368
402

Re: EV bonton

OdgovorNapisal/-a MIRANRR » 13 Mar 2018, 19:47

Goran je napisal/-a:Ne, obstajajo parkirne ure, ki tečejo. Tko, da je ta določba o urah brez veze :) Na cigaletovi, dopoldan, niti ne probam :)

Zopet bodo dobili redarji dodatno delo. Slikati avte, da bodo videli, kdo premika uro. Ubogi redarji. Živali se borijo za hrano, ljudje že za avto. kakšen razvoj!
Uporabniški avatar
matija
EV ambasador
EV ambasador
Prispevkov: 1639
Kraj: Slovenia
Avto: BMW 225xe | Citroën C-Zero
1171
2085

Re: EV bonton

OdgovorNapisal/-a matija » 14 Mar 2018, 11:02

Matej je napisal/-a:No, slučajno poznam situacijo v zasedenosti nekaterih polnilnic v Ljubljani in moram rečt, da voznik dotičnega Zoea eden redkih, ki vozilo umakne po odmerjenem času. Najbrž je tokrat pozabil nastavit uro, ker po navadi jo ima.
Goran pridi enkrat na Cigaletovo. Boš lahko naredu eno lepo fotko, obljubim. Tam boš videl BMW X5 hibrid plugin, ki redno, če ima le možnost parkira za precej več kot tri ure. Danes na primer ga je parkiral ob pol devetih dopoldan ob 11 uri je imel načrpane 8 kWh, ob 14.20 ko sem ponovno šel tam mimo je bil še vedno tam parkiran in imel načrpanih ne moreš verjeti 8 kWh...je pa res da ima parkirno uro, ki jo lepo prestavlja. Mogoče delo daljinsko :smirk: .


javi mestnemu redarstvu, ponavadi se odzovejo

Vrni se na