Trenutno stanje javnih polnilnic

Polnjenje v divjini je lahko posebna dogodivščina
Odgovori
De Rosa
EV entuziast
EV entuziast
Kraj: Celje
Avto: Audi Q4 SB 40
445
113

Re: Trenutno stanje javnih polnilnic

Odgovor Napisal/-a De Rosa »

bvs napisal/-a: 10 Sep 2023, 07:57 @De Rosa, to je v Domžalah standard in Petrol ne ukrene nič. Moraš it težit bencin kelnarjem, ki niso nič krivi. Sej potem se umaknejo, ker bencin kelnarji poznajo vsakega, ki tam v gostilni zic žuli in te gleda ali boš odnehal in odpeljal medtem, ko drži flaso v rokah.
Ja poznam to in še režijo se ti čez cesto češ kaj pa imaš EV. Zadnjič me je imelo, da bi iz kaprice na Trojanah pred avte parkiral in kabel potegnil ter jih pustil čakati. Enkrat, ko se mi bo ljubilo in bom imel čas bom to naredil za probo kako če bo lastnik ICE-ja tudi tako miren in počakal kot moramo biti mi, ko pač gremo naprej-če lahko..
bvs
EV ambasador
EV ambasador
1007
1181

Odgovor Napisal/-a bvs »

De Rosa napisal/-a: 10 Sep 2023, 08:10
bvs napisal/-a: 10 Sep 2023, 07:57 @De Rosa, to je v Domžalah standard in Petrol ne ukrene nič. Moraš it težit bencin kelnarjem, ki niso nič krivi. Sej potem se umaknejo, ker bencin kelnarji poznajo vsakega, ki tam v gostilni zic žuli in te gleda ali boš odnehal in odpeljal medtem, ko drži flaso v rokah.
Ja poznam to in še režijo se ti čez cesto češ kaj pa imaš EV. Zadnjič me je imelo, da bi iz kaprice na Trojanah pred avte parkiral in kabel potegnil ter jih pustil čakati. Enkrat, ko se mi bo ljubilo in bom imel čas bom to naredil za probo kako če bo lastnik ICE-ja tudi tako miren in počakal kot moramo biti mi, ko pač gremo naprej-če lahko..
Sam probleme boš mel.
niko6, Kaktus
MarkoKP
EV začetnik
EV začetnik
Kraj: Izola
Avto: Tesla 3 SR+ (Prihaja)
52
14

Odgovor Napisal/-a MarkoKP »

Jaz bi tudi tako naredil….le
Kakšne probleme bi imel..:jih pošlješ v 3pm pa je
bojangros
EV začetnik
EV začetnik
Kraj: Slovenj Gradec
Avto: Peugeot ION
34
5

Odgovor Napisal/-a bojangros »

Zakaj polovica polnilnic ne deluje
color1982
EV začetnik
EV začetnik
Kraj: Šmartno pri Litiji
Avto: Hyundai Ioniq
8
8

Odgovor Napisal/-a color1982 »

v Jesenicah te polnilnice ni več na tej lokaciji, preverjeno v nedeljo,

https://www.plugshare.com/location/496293
BL_EV
EV ambasador
EV ambasador
Avto: 2019 MS
1427
953

Odgovor Napisal/-a BL_EV »

*na Jesenicama po slovensko ;)
Ogo, darjan
Uporabniški avatar
mukwai
EV entuziast
EV entuziast
Avto: Renault Zoe ZE50
108
257

Odgovor Napisal/-a mukwai »

thinkpadder napisal/-a: 07 Sep 2023, 09:31
alfy napisal/-a: 04 Sep 2023, 21:50 Izola je brezplačno, spet 2 uri max polnjenja.
Ravno dobil odgovor od izolskih parkšerifov, da je potrebno plačati parkirnino tudi med polnjenjem na odprtih parkiriščih (npr. Tomažičeva ulica) :(
Danes sem bil v Izoli in polnil za pošto. Sem raje preveril in so mi rekli, da ni treba plačati parkirnine.
darjan, Hanzi
thinkpadder
0
1

Odgovor Napisal/-a thinkpadder »

mukwai napisal/-a: 22 Sep 2023, 11:32 Danes sem bil v Izoli in polnil za pošto. Sem raje preveril in so mi rekli, da ni treba plačati parkirnine.
Je informacija prišla s strani redarjev? Če je tako, potem je očitno, da leva roka ne ve, kaj počne desna :giggle:
Težava je, da potem en redar lahko spiše kazen, njegov kolega pa ne...
Hanzi
EV ambasador
EV ambasador
456
1135

Odgovor Napisal/-a Hanzi »

Bo treba dobiti Č/B napisano kaj velja.
Sem izkusil na lastni kozi da znajo dlako v jajcu najti ko je treba kazen napisat.
Uporabniški avatar
mukwai
EV entuziast
EV entuziast
Avto: Renault Zoe ZE50
108
257

Odgovor Napisal/-a mukwai »

thinkpadder napisal/-a: 22 Sep 2023, 16:17
mukwai napisal/-a: 22 Sep 2023, 11:32 Danes sem bil v Izoli in polnil za pošto. Sem raje preveril in so mi rekli, da ni treba plačati parkirnine.
Je informacija prišla s strani redarjev? Če je tako, potem je očitno, da leva roka ne ve, kaj počne desna :giggle:
Težava je, da potem en redar lahko spiše kazen, njegov kolega pa ne...
Sem klical redarstvo, tako da ja. Lahko pa da so različni režimi glede na lokacijo. Tu recimo je bil znak za prepovedano parkiranje in zraven dopolnilo, da je dovoljeno za polnjenje do 2 uri.
Ne bi bilo pa prvič, da si različni redarji različno razlagajo.
darjan
EV ambasador
EV ambasador
Kraj: Maribor
Avto: Skrivnostna MS ;)
1013
2211

Odgovor Napisal/-a darjan »

V piranu (?, mislim da tam), je tabla kjer piše, da je potrebno plačati tudi parkiranje, tu je edina takšna tabla na obali, drugje samo piše da je dovoljeno parkirati do 3 (al 4?) ure seveda samo v času polnjenja..
alfy
EV ambasador
EV ambasador
Kraj: Koper
Avto: i3 94 rex in Tesla🤦
1037
847

Odgovor Napisal/-a alfy »

darjan napisal/-a: 25 Sep 2023, 07:55 V piranu (?, mislim da tam), je tabla kjer piše, da je potrebno plačati tudi parkiranje, tu je edina takšna tabla na obali, drugje samo piše da je dovoljeno parkirati do 3 (al 4?) ure seveda samo v času polnjenja..
Tudi v Kopru imaš napisano, da je obvezno plačilo parkirnine in tudi kazujejo, če si brez.
Drugače pa velja za vse že znak/tabla na vstopu na parkirišče, table pri polnilnici so le dodatek.
Simon
thinkpadder
0
1

Odgovor Napisal/-a thinkpadder »

Kako je v Piranu (Fornače)? Ali redar v kiosku n prošnjo še spusti ven voznike, ki so polnili na (Petrolovi) polnilnici tik ob kiosku?
Lp
Odgovori