Zastonj strom, najboljsi strom.
Za tole sem se pa po dolgem času moral prav prijavit da lajkamdesiro napisal/-a: ↑09 Maj 2022, 23:40 Tele fotografije z P+R bi načeloma bile dovolj za začetek prekrškovnega postopka...
Le pošlji na redarstvo, navedi točen datum in čas ter to da si bil oškodovan. Obrazloži da za polnjenje plačuješ naročnino, ter da si bil zaradi zaparkiranja primoran polniti na drugi občutno dražji polnilni postaji, specificiraj tudi koliko si za polnjenje plačal, pa magari zračunaj na nazivno moč baterije in ceno 0,38 € kwh.
Da jim olajšaš delo pa jim le povej da so vozila bila parkirana v nasprotju z 21. točko 4. odstavka 65. člena ZPRCP....malo bolj resno jemljejo čim so členi zraven![]()
A niso v Aleji spodaj "gremo na elektriko", ki so do 3 ure free z geni kartico?
Ja, saj gen-i kartica ni nekaj, kar zadeneš na loteriji in imaš potem zastonj: sklenjeno imaš naročnino za elektriko pri gen-i, ki jo mesečno plačuješ, vključuje pa tudi polnjenje v omrežju GNE. Strošek za slednje je pavšalnih 1 € mesečno, vsekakor pa to ni vse, kar plačaš, zato po nobenem ključu ni zastonj (oz. "free", ker na tem forumu očitno angleško govorimo).
Z aplikacijo GNE, ki si jo lahko prenesejo in z njo polnijo tudi tisti, ki niso odjemalci elektrike gen-isluk napisal/-a: ↑13 Maj 2022, 14:05 Cena 1,2eur mesečno, za polnjenje do 3 ure na vseh njihovih polnilnicah je za uporabnika praktično zastonj.
Te polnilnice so pa namen kaj? Da polnijo stranke Aleje? Ja zgrešena reč, da moraš biti član neke opcije, da sploh lahko polniš...
Ampak to ne spremeni dejstva, da je za uporabnike, ki pa lahko polnijo na teh polnilnicah z GNE kartico, polnjenje praktično zastonj.
Kako pa lahko drugače polniš na teh polnilnicah, kot pa za GNE karticami? In koliko stane? Recimo, da nisem lastnik električnega priključka in da želim tam polniti?
Moja tesla se tudi tam nekajkrat na teden fila od 9 do 12h. Ob 9h vzamem še kakšen sendvič ali burek. Ob 12h pa grem na malico in avto premaknem. Ponavadi če mi kdo zaparkira polnilnico pred firmo zjutraj grem v Alejo.
Parkirna ura ni tam zaradi kulture pač pa zaradi tega ker je na javnih polnilnicah kjer to odlok občine zahteva potrebno označiti čas prihoda, saj je polnjenje tam omejeno na 3 ure, v aleji polnjenje ni omejeno na 3 ure, zato parkirne ure tam ne rabi biti.