Še zmeraj velja pravilo od viška glava ne boli. Glede na to, da smo na podeželju večinoma na zračnih 4x70 kablih ali 4x35 posameznih žicah je vseeno pametno malo načrtovati vnaprej. Elektro bo slej ko prej moral v ali zemeljsko izvedbo ali pa 2x70 kable.
Gen2 walllcharger iz nemčije ? Je pa tesla only al kaj je bla že fora s tisto akcijo
Najboljše, da kupiš Teslo S in polniš na domači šuko, dobitna kombinacija
In to P100 se razume.
Kaj imaš napeljano do hiše je povsem nepomembno glede polnjenja EV. Pristojno elektro podjetje ti je dalo soglasje za priklop v katerem piše največja moč. Elektro se povečanjem preseka kablov ne bo naredil kaj omembe vrednega, če se želijo na a priključevati razpršeni viri proizvodnje. Torej je večja verjetnost, da bo iz trafo postaje potegnil več enakih ali celo tanjših kablov. Tako boš imel do hiše povsem enak kabel, le da bo na njem manj odvzemov in/ali da bo njegova dolžina krajša.
No OK, to so na naših koncih težave zgolj lokalnega pomena, ki večinoma izzvenijo pozno popoldanbozgom napisal/-a: ↑04 Avg 2022, 12:00Kaj imaš napeljano do hiše je povsem nepomembno glede polnjenja EV. Pristojno elektro podjetje ti je dalo soglasje za priklop v katerem piše največja moč. Elektro se povečanjem preseka kablov ne bo naredil kaj omembe vrednega, če se želijo na a priključevati razpršeni viri proizvodnje. Torej je večja verjetnost, da bo iz trafo postaje potegnil več enakih ali celo tanjših kablov. Tako boš imel do hiše povsem enak kabel, le da bo na njem manj odvzemov in/ali da bo njegova dolžina krajša.
Da pa od viška glava ne boli se pa ne bi strinjal s tabo. Sem bil prejšnji vikend na štajerskem v neki zidanci, pa me je drugo jutro od viška vina glava kar precej bolela.
Kaj pa isces, klasiko al dinamicno? Lahko me poklices in se malo pogovoriva...
Imam doma Zappija (dinamična) in sem super zadovoljen. V službi pa Webasto in tudi dela tako, kot je treba. Mi je pa programska oprema in preglednost pri Zappiju boljša. Obe sta bili zmontirali s strani ekipe evpolnilnice in jih toplo priporočamevpolnilnice napisal/-a: ↑06 Avg 2022, 23:47Kaj pa isces, klasiko al dinamicno? Lahko me poklices in se malo pogovoriva...