Razumem. Torej ti avti niso iz EU? @alfy bo verjetno vedel…
Edit: večina vozil na platformi nima certifikata skladnosti. Bral sem enkrat o tem, da se ga da pri proizvajalcu/uvozniku pridobiti v zameno za €, ampak pojmam nimam za koliko.
Na mobile jih je od novemberske ponudbne okoli 200 vozil, skočilo na današnjih cca 530.
Kar nekaj 2017 se je naenkrat pojavilo okoli in vse 75D, zgleda kaka firma imela na 5 let leasingu.
Na mobile jih je od novemberske ponudbne okoli 200 vozil, skočilo na današnjih cca 530.
Kar nekaj 2017 se je naenkrat pojavilo okoli in vse 75D, zgleda kaka firma imela na 5 let leasingu.
Zakaj pa firma? Pretežno ljudje ki kupujejo avte jih potem prodajo v obdobju 3-5let. Vsaj v razvitem svetu je tako. Pri nas pa ljudje vlačijo iz nemčije švabski odpad.
Hanzi napisal/-a: ↑21 Jan 2023, 11:13
Lahko kak link se od drugje, pa Hy me tudi mikajo
Zakaj pa firma? Pretežno ljudje ki kupujejo avte jih prodajo v obdobju 3-5let.
Ma predvidevam, ker so vse prišle isti dan in določeni ponudniki jih imajo po 3 ali 4 enake s približno enako prevoženimi km. Pa cene enotne in pod 30k
Tak skok lonudbe ni samo pri Tesli.
Sem spremljal Hy od poletja pa jih je tudi danes 3x toliko kot poleti.