Stran 1 od 1

Je interes za najem parkinga s polnjenjem v LJ?

Objavljeno: 03 Avg 2018, 23:45
Napisal/-a Kaktus
Na lastniškem parkirnem prostoru imam namen postaviti lastno električno vtičnico (še ne vem, ali z odštevalnim števcem, ali iz omarice z varovalkami iz stanovanja kabel do parkinga v kleti) in ker imam dva parkirna prostora, razmišljam da bi enega oddajal z možnostjo polnjenja električnih vozil (zaenkrat 3.6kW, za več se moram pozanimati bolj natančno).

Kar me zanima, je ali je interes po najemu parkinga v novejšem bloku v podzemni garaži z zagotovljenim električnim priključkom, daljincem za zapornico in vhod v garažo?

Lokacija je cca slaba 2km od Prešernovega trga v smeri Kodeljevo. Dostopno peš cca 20min, s kolesom ali skirojem 5-10min.

Je komu, ki se vozi dnevno v službo v LJ interes po taki ponudbi?

Hvala za odgovore.

Re: Je interes za najem parkinga s polnjenjem v LJ?

Objavljeno: 04 Avg 2018, 07:42
Napisal/-a CRF
Pri trenutnem številu EV, bi moral imeti res veliko srečo da bi polnilno mesto nekdo iskal ravno v tvojem koncu. Sem pa prepričan da bo v prihodnosti interesa ogromno.

Re: Je interes za najem parkinga s polnjenjem v LJ?

Objavljeno: 04 Avg 2018, 12:58
Napisal/-a MIRANRR
Meni se to zdi zelo dobra ideja. Je prva in bo hitro dobila še kakšnega bratca. Bo smiselno kaj takega narediti tudi v ostalih večjih krajih, MB, CE itn. Vsak čas bo toliko EV, da bodo takšne lokacije aktualne. Kje si bodo drugače ljudje polnili, ko nimajo svojega parkirnega prostora. Sem na deželi in imam namen postaviti eno vtičnico, če kdo kdaj pelje tu mimo in si dopolni. Sicer imamo tudi tukaj že nekaj blokov. Ja, to je prihodnot!

Re: Je interes za najem parkinga s polnjenjem v LJ?

Objavljeno: 04 Avg 2018, 21:36
Napisal/-a Kaktus
V kolikor pride do izvedbe, vsekakor objavim na tem forumu, če bo kakšen interesent. :)