Res? Kaj konkretno pa so navedli glede podaljšanja roka za dopolnitev? Naša kuverta je še na pošti, ker poskušamo pridobit dodatnih 15 dni zamika roka za dopolnitev
zaradi trenutnih razmer (Covid 19) in sprejetih vladnih odlokov, vam je odobreno podaljšanje roka za 60 dni (22. 3. 2021) . V kolikor vozila v tem času ne boste kupili in registrirali, bo vloga zavržena, vi pa boste morali oddati novo vlogo na trenutno odprt javni poziv.
Pri meni je šlo z eko skladom neverjetno hitro.
Datum nakupa vozila 13.12. 2020
Oddaja popolne vloge isti dan 13.12.2020 (en dan pred zmanjšanjem subvencije na 4500€ )
Odločbo sem prejel 19.1.2021
Sredstva pa nakazana 21.1. 2021
Vse pohvale, res nisem pričakoval take hitrosti...
zaradi trenutnih razmer (Covid 19) in sprejetih vladnih odlokov, vam je odobreno podaljšanje roka za 60 dni (22. 3. 2021) . V kolikor vozila v tem času ne boste kupili in registrirali, bo vloga zavržena, vi pa boste morali oddati novo vlogo na trenutno odprt javni poziv.
Jaz sem poziv k odpolnitvi vloge prejel 20.1.2021 in v njem ni nikjer zapisana ta navedba glede trenutnih Covid 19 razmer in podaljšanja.
Se pa moja vloga navezuje na stari razpis (6000 EUR). Se tudi tvoja vloga nanaša na stari razpis?
Če je temu tako, potem ne vem zakaj v mojem primeru ni omenjene te navedbe, saj sem vlogo oddal še zadnji možni rok 11.12.2020.
Tudi pri meni je z Ekoskladom kar hitro steklo. Po pozivu za dopolnitev so rabili manj kot 2 tedna in sredstva sem imel na računu.
Vlogo sem oddal v decembru, poziv dobil v kakšna 2 tedna nazaj in zdaj je zadeva že zaključena.
Ko jih vprašaš sicer rečejo, da lahko traja tudi 60 dni ali nekaj takega, ampak so zgleda kar ažurni.
Ecco, tudi pri nas danes dobili nakazilo subvencije. Oddal sem dokumente že on naročilu avta v oktobru. Avto prevzel 28.11., vlogo dopolnil 4.12. in po dobrem mesecu in pol je zadeva zaključena. Good job, Ekosklad!
Dobil sem poziv za dopolnitev vloge za subvencijo v 15 dneh. 15 dni se izteče v petek, avto pa dobim naslednji teden. Zasledil sem, da ste nekateri prosili za podaljšanje roka in so vam odobrili. Kaj točno ste napisali? Je mogoče kdo že 2x oddal nepopolno vlogo? Ker moram vlogo dopilniti z računom in dokazilom o plačilu celotnega računa (to dvoje imam) ter kopijo prometnega dovoljenja in homologacijo, ki pa ju še nimam. Če jim pošljem samo dokumente ki jih imam me bodo ponovno pozvali k dopolnitvi?
Jaz sem jih poklical in so lepo prijazno povedali da ni problema če se zakasni nekaj dni ne sme pa se to vleči v nedogled.
Osebno imam zelo dobro izkušnjo z EKO skladom vse je potekalo BP
Zaprosi za podaljšanje, navedi razlog trenutno stanje Korona in zamude pri dobavi vozil pa ti bodo verjetno prestavili, meni so podaljšali za dva meseca - do 22.3.2021... malo preberi predhodne maile ...
Ne bodi, podobno kot ostali sem tudi jaz imel zelo dobre izkušnje z Eko skladom. Zelo človeški odnos, pripravljeni pomagati z odgovori, odzivni...
Skratka, lahko jih samo pohvalim in moje mnenje je, da bi glede na te izkušnje bilo potrebno kvečjemu okrepiti njihovo vlogo, posebej če hočemo preiti v bolj zeleno družbo.
Eko sklad zagotovo dobi oceno 10/10 kolikor sem imel izkušenj z njimi. ''Njihovi'' banki pa bi dal občutno slabšo oceno.
Se mi bo pa na koncu vse poklopilo, saj so mi prestavili prevzem vozila na jutri (ko je bil tudi prvotni rok za oddajo vloge).
11. 1. 2021 oddal vlogo za subvencijo, danes dobil 4,5k na račun. Super in hvala Eko skladu. Dejansko sem dobil 6k, ker mi je VW vrnil 1,5k preplačila zaradi zamude pri dobavi ID. 3 (ker sem bil s tem ob 1,5k pri subvenciji), tako da, kapo dol tudi WV-ju.