SEAT el-Born

BL_EV
EV specialist
EV specialist
Prispevkov: 659
Avto: 2021 Model Y LR
322
277

Re: SEAT el-Born

Odgovor Napisal/-a BL_EV »

2/3 avta izgleda enako kot ID.3. Nerazumljivo, če se gredo neko ločeno športno značko. Res škoda, da ogromnega dizajnerskega potenciala niso bolje izkoristili. Primerjava znotraj koncerna med istima značkam: Cupra Formentor izgleda napram Tiguanu povsem drugače (športneje, ni opa mobil, tako kot Tiguan), škoda da tudi tu tako. Lost opportunity...prodajne številke bodo itak povedale svoje.
lovec1990
se-ma
EV začetnik
EV začetnik
Prispevkov: 36
Kraj: Tunjice
Avto: Težko pričakujem tisti dan!
45
63

Re: SEAT el-Born

Odgovor Napisal/-a se-ma »

No SEAT e-Born se je spremenil v CUPRA Born. In včeraj popoldne sem slučajno zagledal v Kamniku na Seat Cerar čisto novo zverinico in ni mi dalo miru, zato sem kar takoj tja zavil. Ta avto je samo poizkusni za izobraževanje trgovcev, samo za nekaj dni, da vidijo in preizkusijo.
Slika
Slika
Slika

O obliki nebi, a meni je všeč, tako zunaj kot znotraj, ni veliko drugačen kot ID3, a nekaj stvari je le drugačnih, recimo večji osrednji zaslon, hudi sedeži, drugačen sredinski greben...
A bolj kot avto, me je navdušil trgovec! Na videz ga poznam, avte prodaja že zelo dolgo! Ko je videl, da se zanimam, a o tem vem zelo veliko, oziroma več kot on sam, me je povabil na kratko vožnjo, vozil je on, je rekel samo čez dva rondoja. Ko sva speljala iz dvorišča je bil že gas na polno, na obrazu pa nesmeh kot majhen otrok, ves navdušen mi je med vožnjo hitel razlagati svoje občutke, in občutke svoje družine ko so šli en dan na izlet z tem avtom, vmes pa se je poigraval z močnimi pospeški! Ko sva prišla do drugega rondoja, je samo rekel " ah pejva še do naslednjega", meni je šlo samo na smeh in hudo mi je bilo žal, da nisem izvlekel telefona in vso pot posnel video njegovega navdušenja. Povedal mi je, da prej ni še nikoli vozil EV in da si niti slučajno ni mislil, da je to tako zabavno in udobno, pa je v življenju imel priliko voziti marsikaj živahnega. Jaz sem skoraj celo pot molčal, malo sem govoril, oziroma sem samo potrjeval njegove trditve in se zabaval.
V decembru naj bi dobili dva avta, en testni in drugi razstavni ter cenike, dobave pa v začetku 2022.
bvs, nteam, Rubb, context, mukwai, DGJ, drejc12, FV-EV
venuciae30
EVSVET donator
EVSVET donator
Prispevkov: 313
Avto: Leaf Z.E. 40kWh, CitiGO e IV
323
208

Re: SEAT el-Born

Odgovor Napisal/-a venuciae30 »

Tale se je pa v soboto polnil v City Celje. Se pripelje zraven par z ID-3.
Je bilo opaziti precej zanimih pogledov in komentarjev, predvsem s strani lepšega spola ;)
..kamene dobe ni končalo pomanjkanje kamenja...
bvs
EV ambasador
EV ambasador
Prispevkov: 1183
475
562

Re: SEAT el-Born

Odgovor Napisal/-a bvs »

Meni vsekakor bolj všečen od id3.
Rubb
Rubb
EV entuziast
EV entuziast
Prispevkov: 155
Kraj: Nova Gorica
Avto: Vw
106
153

Re: SEAT el-Born

Odgovor Napisal/-a Rubb »

ID3 mi oblikovno res ni šel skozi, to pa zgleda dejansko kar lepa zadevca. Definitivno skočim pogledat ko bo v lokalnem salonu.
Odgovori