Jaz sem se mučil da bi prišel do 500km pa ni šlo. Potem pa ima žena avto dva dni in smo na 511km

Franci napisal/-a:Moja KONA še ni bila resetirana in mi porabo računa na vseh dobrih 17 tisoč km. Glede na dejstvo, da so dostikrat na strehi kolesa in se veliko vozim po AC najbrž 500 ne bom videl nikoli - oz do reseta, se pa malo dviga oz. povprečno porabo sem uspel znižati do 16,1 kWh/100 km.
Taragula napisal/-a:Meni ga je isto žena na 500 spravla. Sam nisem uspel. Je pa res presenetljiva razlika napram zimi.
CRF napisal/-a:Taragula napisal/-a:Meni ga je isto žena na 500 spravla. Sam nisem uspel. Je pa res presenetljiva razlika napram zimi.
A kaj veš koliko je bila ta številka pozimi?
CRF napisal/-a:Franci napisal/-a:Moja KONA še ni bila resetirana in mi porabo računa na vseh dobrih 17 tisoč km. Glede na dejstvo, da so dostikrat na strehi kolesa in se veliko vozim po AC najbrž 500 ne bom videl nikoli - oz do reseta, se pa malo dviga oz. povprečno porabo sem uspel znižati do 16,1 kWh/100 km.
Koliko pa ti kaže doseg pri 100% SOC?
CRF napisal/-a:Ha. Mislim da je naklučje, ker se ves čas računa. Bi rekel da na podlagi zadnjih nekaj 100km vožnje. Kratke lepe/grde vožnje na to številko sploh ne vplivajo. Je nek čuden algoritem.
Zadnje čase jo spremljam in včasih vozim full lepo.... in gre številka za 1 km dol...