sashs je napisal/-a:naša bi naj prišla konc aprila upam da bo prej
Pozdravljen na forumu!
Kdaj je bila naročena? S kakšno opremo in baterijo?
sashs je napisal/-a:naša bi naj prišla konc aprila upam da bo prej
Franci je napisal/-a:SimonZed je napisal/-a:Franci je napisal/-a:navigacija, ki jo bodo posodabljali dobrih 10 let, pa je tudi OK, da je.
Kdo pa ti bo posodabljal navigacijo? Posrednik, ali boš moral na Hrvaško? Slovenski Hyundai namreč zagotavlja "samo" 7 let posodobitev, pa še to verjetno samo za "slovenske" Kone. Kdo ve, kako je s tem?
Dobro vprašanje, avto je izdelalo podjetje Hyundai, ki ima pooblaščene serviserje v Sloveniji in so dolžni servisirat in nadgrajevat kar bo zapisano v garanciji, ki mi jo bo izdala mati Hyundai.
Čudi me, da je v različnih državah različna garancija.
SimonZed je napisal/-a:Saj v bistvu z Apple Car Play in Android Auto podporo so to rešili.
Je pa res, da so navodila na HUDu samo preko vgrajene navigacije.
CRF je napisal/-a:SimonZed je napisal/-a:Saj v bistvu z Apple Car Play in Android Auto podporo so to rešili.
Je pa res, da so navodila na HUDu samo preko vgrajene navigacije.
Pa tudi povezava s SOC je samo z vgrajeno navigacijo. Tako da je fajn če vsaj kolikor toliko solidno funkcionira. Če je pa čisto up-to-date vsako novo krožišče pa ni tako pomembno. No, če jih bo Hyundai res posodabljal 10 let, super.
Kona je napisal/-a:Evo se naslikam še jaz s svojo Kono EV.
Electric blue z belo streho, oprema Impression in svetla notranjost.
Po 1 tednu uporabe cca 1000km. Zaenkrat vse deluje BP. Zanimiv avtek s solidnim dosegom cca 370km večina po avtocesti....
SimonZed je napisal/-a:10 let obljubljajo Hrvati, naši pa 7.
Kona je napisal/-a:Evo se naslikam še jaz s svojo Kono EV.
Electric blue z belo streho, oprema Impression in svetla notranjost.
Po 1 tednu uporabe cca 1000km. Zaenkrat vse deluje BP. Zanimiv avtek s solidnim dosegom cca 370km večina po avtocesti....
Robie je napisal/-a:http://avtomanija.com/default.asp
Kona je napisal/-a:Kupil sem jo pri Lunežniku, sem pa že avgusta ali septembra malo tipal na Hyundai-u in pri Lunežniku kako in kaj ter že takrat povedal želje,.... No in takšna je prišla 1 v slo in so mi jo rezervirali.
Vidim in slišim, da sem imel več sreče kot pameti,...
Glede dometa pa je tako, da bolj je mrzlo krajši je domet, bolj se približuje temperatura 15 stopinjam večji domet ima,...
Je pa zanimivo, ko čakaš na semaforju in se zraven ustavi en ki bi malo dirkal, rezultat je da ko on šele štarta sem jaz na drugi strani križišča
CRF je napisal/-a:sashs je napisal/-a:naša bi naj prišla konc aprila upam da bo prej
Pozdravljen na forumu!
Kdaj je bila naročena? S kakšno opremo in baterijo?