evid je napisal/-a:Evo sem preveril, poln kasko... par trikov... 440 ojrov... Triglav...

Triki? Kakšni triki?
evid je napisal/-a:Evo sem preveril, poln kasko... par trikov... 440 ojrov... Triglav...
DGJ je napisal/-a:@evid top cena. Moraš imeti pa hude veze.
evid je napisal/-a:Za letos bo, drugo leto pa ponovna borba!!!
crunchy je napisal/-a:evid je napisal/-a:Za letos bo, drugo leto pa ponovna borba!!!
Me prav zanima s čim se boš boril naslednje leto, ko si že prešel na Triglav?![]()
Ali je cena zdravstvenega na Triglavu enaka (predvidevam pa, da ne za tiste, ki smo v firmi skupinsko na Vzajemni)?
evid je napisal/-a:hehehehe, tudi na to temo je prešla debata z agentom. V moji družini je še kakšen član, ki bo naslednje leto še na Vzajemni!
jay je napisal/-a:Kje ste ga kupili vi?
jay je napisal/-a:Kako dolgo ste čakali na njega? Trgovec nama je rekel do 6 mesecev za takšnega kot si sama želiva.
jay je napisal/-a:Ker kabla Type2 ni priloženega, kje ste ga kupili?
jay je napisal/-a:Ste si doma omislili domačo polnilnico? Katero?
jay je napisal/-a:Kako dolgo se polni s priloženim kablom za šuko vtičnico?
jay je napisal/-a:Kako dolgo ste čakali na subvencijo?
jay je napisal/-a:Hvala za odgovore
Nejccc je napisal/-a:jay je napisal/-a:Ste si doma omislili domačo polnilnico? Katero?
Če je CRF ne bi naredil, potem je verjetno ne bi imel![]()
Tolele: Smart&Simplejay je napisal/-a:Kako dolgo se polni s priloženim kablom za šuko vtičnico?
Odvisno kako praznega priklopiš![]()
Realno, če je čisto prazen (2% do 100%) cca. 12 ur. Večinoma pa sem imel polnjenja med 40 in 100%, cca. 6-8h
spaceONE je napisal/-a:Ali je kakšna prednost CRFjeve polnilnice pri ioniqu (ki podpira samo 1-fazo) glede hitrosti polnjena v primerjavi s schuko ?
Matej je napisal/-a:@jay, dobra odločitev. Bodo pa jeseni pri nas na voljo še druge novosti iz koncerna Hyundai/KIA. Drugače pa je čakalna doba do mescev, razen če vplačaš za katerega, ki je že v proizvodnji. Ostalo ti je pa že Nejc povedal. Podobno je bilo pri meni.
jay je napisal/-a:Ste si doma omislili domačo polnilnico? Katero?