Drugače pa tudi jaz imam pod stolčki en flis, pomaga proti vsem zgoraj omenjenim tegobam

CRF je napisal/-a:Udrtinice ti bodo še najmanjša skrb ko bo sedež pobruhan, nadrobljen, lepljiv umazan in opraskan![]()
Drugače pa tudi jaz imam pod stolčki en flis, pomaga proti vsem zgoraj omenjenim tegobam
magic je napisal/-a:CRF je napisal/-a:Udrtinice ti bodo še najmanjša skrb ko bo sedež pobruhan, nadrobljen, lepljiv umazan in opraskan![]()
Joj @CRF ti pa res znaš potolažit človeka
magic je napisal/-a:CRF je napisal/-a:Udrtinice ti bodo še najmanjša skrb ko bo sedež pobruhan, nadrobljen, lepljiv umazan in opraskan![]()
magic je napisal/-a:Imam eno vprašanje, ker bom kmalu potreboval na zadnjem sedežu isofix in lupinico. Zanima me ali ima kdo izkušnje, če daš na usnjen sedež isofix z lupinico ali se kaj pozna na sedežu, ker če kdaj kaj trdega malo težjega peljem na zadnjih sedežih se tekoj neke udrtince vidijo oz. sledi? Sam menim, da se bo poznalo, sploh ker bo skoz montirano na sedežu, prosim za predloge kaj naj naredim
CRF je napisal/-a:Hehe, to pa res! Prvo leto ali dve nimaš veliko izbire, potem je pa čisto od tebe odvisno kakšna pravila postaviš.
Če se ustavite na Trojanah in otroku daš krof za po poti...bo veselica.
talker2 je napisal/-a:magic je napisal/-a:CRF je napisal/-a:Udrtinice ti bodo še najmanjša skrb ko bo sedež pobruhan, nadrobljen, lepljiv umazan in opraskan![]()
Hehe, se boš moral kar sprijazniti. Nihče, ki ima otroke temu ne uide...
magic je napisal/-a:Me pa resno zanima če ima kdo izkušnje koliko km bi lahko še naredil po želvje, ali drži to da cca 5km? Aja, pa na v hrib moram it
crunchy je napisal/-a:magic je napisal/-a:Me pa resno zanima če ima kdo izkušnje koliko km bi lahko še naredil po želvje, ali drži to da cca 5km? Aja, pa na v hrib moram it
Ja, z mojim Leafom moram prav tako v hrib, ki mi požre nekje okrog 5% (kako bo pozimi bom šele videl). Glede na rezultate nekaterih testiranj, bi me sicer z 0% moral pripeljati do doma.
timo je napisal/-a:Crunchy ne pretiravat- 5km v hrib te ne bo pripeljal Leaf(samo bicikel če boš dobr prtiskal)!