robertto je napisal/-a:Sem ze nekaj casa nazaj s predstavnikom Petrola SE govoril po telefonu o priklopu, da bom sam zacel urejat dokumentacijo za priklop, ce ne bojo pohiteli in sem dobil odgovor, da ne smem, ker je narejena pogodba na kljuc in da bojo ze oni vse uredili kot je treba. Danes sem poslal mail na elektro, jim razlozil situacijo in prosil za dokumentacijo, Petrolu (vodstvo) pa sem poslal mail, kako nesposobne delavce ima in da se bom lotil urejanja dokumentacije sam. Upam, da jutri ze dobim kaksen odgovor.
Spoštovani,
vsaka povratna informacija, tudi negativna, je za nas izredno pomembna, saj nam pomagajo izboljšati standarde in procese, katerih končni cilj je zadovoljen kupec. Zaradi velikega števila deležnikov in različnih dejavnikov žal ta cilj ni vedno dosežen. To se je zgodilo tudi vašem primeru, za kar se vam iskreno opravičujemo.
Naše poslanstvo je, da vsem strankam, ki se odločijo za nakup samooskrbne naprave, kar se da olajšamo nakup, zato prevzamemo tudi urejanje vse dokumentacije, kjer je treba upoštevati tudi zakonodajne okvire, ki so se med postopkom vašega nakup, spremenili. Poleg tega so v samo pripravo oziroma urejanje dokumentacije vključeni tudi drugi deležniki, na katere nimamo neposrednega vpliva.
Sprožili smo tudi že dodatne interne postopke, da bo priklop vaše male sončne elektrarne izveden v najkrajšem možnem času.
Za nastalo nevšečnost se vam še enkrat iskreno opravičujemo in se vam zahvaljujemo za zaupanje.
V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema
Povej Petrolu.
Boštjan Štruc
Vodja energetskih rešitev za dom in poslovne uporabnike
Petrol d.d., Ljubljana