Škoda e-citigo
Re: Škoda e-citigo
12.300 style z ogrevanim sprednjim steklom, ter kovinsko barvo. Doplacas lahko edino se kos za smeti in pepelnik, vse ostalo je v serijski opremi
DGJ, CRF
Prejšnji teden sem naročil e citigo, z style opremo. Prišel je tudi priročnik v Slo jeziku.
--KODA Owner-s Manuals
--KODA Owner-s Manuals
SimonZed, peion, CRF
Če bo subvencija z eko sklada bo dobrih 12500, če pa je več ne bo, pa me pride z vso opremo 2050. Ni je več mogoče naročiti, je danes znanec hotel še eno naročiti in so mu rekli, da ne gre več.
Moral se je zadovoljiti z e-upom in moram reči da ga je z podobno opremo prišel samo 400eur dražje,kar se mi zdi zelo ok.
Verjetno bo tudi čakalna doba manjša za vw group,ker mu je trgovec rekel da bo že marca, meni so pa rekli, da bo aprila.
Moral se je zadovoljiti z e-upom in moram reči da ga je z podobno opremo prišel samo 400eur dražje,kar se mi zdi zelo ok.
Verjetno bo tudi čakalna doba manjša za vw group,ker mu je trgovec rekel da bo že marca, meni so pa rekli, da bo aprila.

CRF, crunchy
Še ena naročena.
CITIGO iV, Style oprema, srebrne barve. Dobava poleti, predvidoma julija.
Matej, Denis_, talker2, CRF, giotto, DCT, nakaza, matija
DGJ je napisal/-a:Še ena naročena.
Bravo! Kako to, da si se odločil za Citigo in ne Up-a?
Dobava poleti, predvidoma julija.
A ni bilo 60 komadov z dobavo v februarju - ali so ti že razprodani?
Nazadnje je bila informacija dobava marca za teh prvih 60. Lahko pa da se je toliko zamaknilo ... (upam, da ne).
DeCoRawr je napisal/-a:Kako? A ni fora da se jih neda trenutno naročit? Drugače pa čestitam
Prvi odziv je bil da so vse kvote že prodali... in če se s tem ne zadovoljiš, ga potem najdejo v kakšen skritem kotičku.

giotto je napisal/-a:DGJ je napisal/-a:Še ena naročena.
Bravo! Kako to, da si se odločil za Citigo in ne Up-a?
Dobre izkušnje s Škodo še iz "davnih" časov. Doma smo imeli Favorit-ko in je bila zelo hvaležen avto. Sicer je pa praktično isti avto.
BogyX je napisal/-a:Dobava poleti, predvidoma julija.
A ni bilo 60 komadov z dobavo v februarju - ali so ti že razprodani?
Nisem posebej spraševal, ker se mi ne mudi.
aob01 je napisal/-a:Nazadnje je bila informacija dobava marca za teh prvih 60. Lahko pa da se je toliko zamaknilo ... (upam, da ne).
Ni nujno, da gre za isto kvoto.
DGJ je napisal/-a:Še ena naročena.
Na sestanku "Hišnega Sveta" je prišlo do spremembe barve... doma pravijo, da mu bela bolj pristaja.
warpedone, CRF, EVH
DeCoRawr je napisal/-a:Lahko to še spremeniš ?
Zakaj pa ne? Saj avti še niso na poti. Verjetno bodo šele šli v proizvodnjo.