V iX je prednja havba zašraufana .. vitrex nalivaš skozi luknjo pod značko.bmw voznik si itak ne maže rok z odpiranjem prtljažnikov
Drži, lanac od N47 ima raje kar okoli vratu, ker pod havbo itak ni ustreznega prostora zanj.
V kakšnem smislu ga ni? Novinarji se vozijo s testnimi …streightedge napisal/-a: ↑23 Avg 2022, 14:50 Včeraj sem ga hotel it pogledat v biši acosmos in ga žal ni in kakor sem prodajalca razumel ga ne bo vsaj še leto dni.
Torej jih ni ker nismo vsi Komotarji itd. Če hočeš testno vožnjo te samo čukasto gledajo ker ni avtomobilov za test.prgrmr napisal/-a: ↑23 Avg 2022, 15:21V kakšnem smislu ga ni? Novinarji se vozijo s testnimi …streightedge napisal/-a: ↑23 Avg 2022, 14:50 Včeraj sem ga hotel it pogledat v biši acosmos in ga žal ni in kakor sem prodajalca razumel ga ne bo vsaj še leto dni.
Leto do leto in pol in baje imajo še neke grde klavzule v pogodbi, kjer si pridržujejo opcijo, da če se cene vmes dvignejo plačaš več če pa slučajno padejo pa moreš plačat po dogovorjeni ceni (euribor scam
Moj je naročen skoraj eno leto (še 10 dni). Že večkrat je imel alokacijo za proizvodnjo in jo tudi večkrat izgubil. Predviden datum dobave je bil maj. Vsakič ko avto pade ven iz proizvodnje se premakne za dva meseca (neuradno seveda). Presenetljivo v Sloveniji BMW nima možnosti ažurnega spremljanja stanja izdelave vozila (ali pa BMW Slovenija ne opravlja svoje naloge), ampak si prepuščen milosti ali nemilosti trgovca, ki pa tudi ne dobi nobene informacije.
Hvala za tole poročilo. Sem bil na tem da svoj drugi avto (2021 BMW 120i) menjam za iX1, pa me je po prebranem popolnoma minilo. Počakam na MG4, izgleda da prihaja sedaj doba kitajcev