Posnetek nadzorne kamere, ko se je v parkirni hisi zapalil Tesla S

E_skiro je napisal/-a:Večkrat gledam posnetke nesreč iz ruskih kamer v vozilih. Se sploh ne čudim.
E_skiro je napisal/-a:Da pa ti avti tako z lahkoto zagorijo.... ADR prevozi tablo na baterijska vozila, ...
E_skiro je napisal/-a:Da pa ti avti tako z lahkoto zagorijo....
CRF je napisal/-a:Včeraj sem bil v Renaultovem salonu, sedim in čakam na vrsto in slučajno slišim starejšo gospo ki reče: "Upam da se ta ne bo vžgal"
Po tem sem postal pozoren in izkaže se da z možem kupujeta že tretjega cliota, pri čemer sta se jima prva dva oba brez razloga med vožnjo vžgala in pogorela.Prodajalec ni imel komentarja...
Franci je napisal/-a:Sam sem več kot 80 % km prevozil z Renaulti in nobenih večjih težav (predvidevam, da bo naslednji spet Renault) - je pa veliko odvisno tudi od loto listka, ki ga kupiš.
Pri vsaki znamki se kdaj zalomi, nekje večkrat, drugje manjkrat, sam sem videl več mercedezov goreti kot Renaultov.
Marko007 je napisal/-a:Franci je napisal/-a:Sam sem več kot 80 % km prevozil z Renaulti in nobenih večjih težav (predvidevam, da bo naslednji spet Renault) - je pa veliko odvisno tudi od loto listka, ki ga kupiš.
Pri vsaki znamki se kdaj zalomi, nekje večkrat, drugje manjkrat, sam sem videl več mercedezov goreti kot Renaultov.
Seveda. Renaulti so na servisih in ne na cesti