Vodokotlic je napisal/-a:Zdaj po novi zakonodaji ti bo lahko prodajalec rihtal subvencijo ter eko kredit. Predpostavljam, da bi lahko že v štartu plačal precej manj, kjer bi subvencijo takoj dobil prodajalec?
lovroh je napisal/-a:Po novem ni več mogoče dobiti subvencijo za testno vozilo, ki je bilo prvič registrirano v Evropski uniji, pač pa le še če je bilo prvič registrirano v Sloveniji.
Fajn so me zjebali...
matija je napisal/-a:
Razlog zadaj je dober, in sicer so taksna vozila lahko prejela dve subvenciji, v drzavi prve registracije ter nato se v sloveniji.
Vodokotlic je napisal/-a:Do konca leta 2020 bo še. So mi povedali na eko skladu, ko sem jim izrazil skrb ce septembra narocim avto in ga dobim sele sredi 2020.
lovroh je napisal/-a:matija je napisal/-a:
Razlog zadaj je dober, in sicer so taksna vozila lahko prejela dve subvenciji, v drzavi prve registracije ter nato se v sloveniji.
Ne vem, če bo to držalo...
Tudi nemške in avstrijske subvencije imajo določilo, da se avta ne sme prodati prej kot v X letih, mesecih,...
Testne avtomobile lahko prodaja le trgovec in ne fizična oseba...
Za testni avto pa se lahko dobi subvencija samo, če je bil drugič registriran v 6 mesecih po prvi registraciji in kupljen pri registriranem prodajalcu avtomobilov.
CRF je napisal/-a:Mislim da hočejo še dokazilo o 100% plačilu.