Je prihodnost res električna?
Re: Je prihodnost res električna?
Je v eni temi na FBju že ugotovljeno, da so pri ICE "pozabili" upoštevati še energijo za pridobivanje nafte, potem slika postane drugačna.
Itak je vse skrito kako so prišli do zaključkov, oni za vsak avto en tak ličen pdf z barvnimi kuglicami in temu naj bi slepo verjel. Nikjer nisem našel bolj podorbnih podatkov, verjetno jih je treba plačat.
Dober manipulator ne uporablja napačnih cifer, ker ga je prelahko postaviti na laž in mu vzeti kredibilnost. Prezentiranje natančnih podatkov tako, da pripeljejo do napačnih zaključkov, je pa čisto druga zgodba.
Mene na primer, moti tudi to, da baterijo obravnavajo kot "mrtvo" po izteku garancije (ne po koncu njene življenjske dobe) kar v praksi pomeni, da je lahko izgubila nekaj več kot 30 % zmogljivosti. A tudi taka lahko dolgo služi za zmanjševanje CO odtisa, le v drugo sredstvo se jo vstavi.
Fino bi bilo tudi vedeti kdo je naročnik študije, to največkrat pove vse o predstavljanju podatkov.
.
.
1 + 1 ...
.
1 + 1 ...
govindam ādi-puruṣaṁ tam ahaṁ bhajāmi
Komaj cakam na plasc, ki me bo grel pozimi in kratke hlace, ki mi bodo hladile pivo poleti... 

Cupra Born, 58 kWh, eBoost (v prihodu 09/2022)
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek